![]() |
Yerin Dibine Gir Medya... ya bıktım artık beşiktaş üzerine yazılan saçma sapan yazılardan.:mad: bu nasıl gazeteciliktir. gençlerin çabuk yıpranacağını biliyolar ve en ufak fırsatı kaçırmıyorlar. şu habere bakın. bahsettikleri şampiyonlar ligi finali değil hazırlık maçı...:mad: :mad: BEŞİKTAŞ BÖLÜNDÜ!!! Jean Tigana, 3-1'lik Antalyaspor yenilgisini önemsemiyor. Yönetim ise tedirgin. Camiada, "Bize bu sezon da hüsran düşecek" diyenler her geçen gün çoğalıyor. *** Yenilgi Tigana'yı üzmedi Fransız hoca, Antalya yenilgisini lig için ölçü olmadığı görüşünde. Yönetim ise tedirgin.... İKİYE BÖLÜNDÜ Yüzde 70 oranında as oyunculardan kurulu kadrosuyla çıktığı hazırlık maçında Antalyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, ikiye bölündü. Camia ve yönetim oynanan futbol ve skoru şaşkınlıkla karşılarken, teknik direktör Tigana, yenilgiyi umursamıyor... SIRADAN BİR MAÇ Camia, Antalya maçından ders çıkarılması gerektiğini http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dsavunuyor. Bu karşılaşmanın lig için ölçü olmadığını düşünen Tigana ise "Bazı oyuncularımın performansını görmek istedim. Bu maçın kamptaki hazırlık maçlarından hiç bir farkı yok" yorumunu yaptı. |
bunu yazan kim kardeş kaynak ne yani?? |
Bunu yazan adami hakikaten gebertmek lazim, bu kadar kotu karakterli fesat bir adam olabilir mi ya? Bu adam maci seyretmedi mi? Gokhan Zan, Koray Avci, Runje, Bobo, Buragin oynamadigini gormedi mi? Ayrica Antalyaspor hic de fena takim degil, gidip 3.lig'ten biriyle oynayabilirdik ama en azindan genclerimizi bir lig takimina karsi gorduk boylece.... |
kesın saçmalıkları bunalrın hepsı bjk üzerine oyun şampiyonuz bu yıl |
kaynak fotomaç |
O ayni fotomac gunlerdir Fener'in samba yapacagini yazan fotomac degil mi? Hatta onlar Dinamo Kiev husranini hakeme baglamislardi degil mi? |
Alıntı:
|
bu gazateyi okumayın ve verdiği aptal haberleride buraya taşımayın bence.Artık herkes fotomaçın ne kadar kolpa olduğunu öğrendi ama onlar bilmiyorki böyle ali cengiz oyunlarıyla bizim gençlerimizi etkileyemez,camiamızı tartışma içine sokamaz.Allahından bulun diyorum fotomaca.. |
bunlar hep beşiktaş üzerine oynanan oyunlardır temennimiz gençlerimizin bu tür oyunlara kulak asmamasıdır |
bi de cinerin gazetesi |
bu gazetyi almamak lazım |
fotomaç yaa eziklerin gazetesi...adamlar paso sallama ile traj yakalamaya çalışıyorlar..okumayın bu gazeteyi.... bende orda gördüğüm birkaç haberi buraya taşımayı düşündüm ama adamlar sallamadan öteye gitmiyor.... |
Arkadaşlar bu gazeteyi almayın aldırmayın daha öncede bu gazetenin eziklerin sözcüsü olduğu belgelenmişti bugün ayrı bir belgelendi bakın alt taraftaki haber eziklerle ilgili yıkamazlar manşeti ise başsayfadan verilmiş büyük puntolarla hemen yanındaki haber ise topice konu olan haber yani bölündüler başlıklı beşiktaş haberi bu kadar ********lik olmaz başka bir şey demiyorum http://www.fotomac.com.tr/2006/09/04...0904_kapak.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Yıkamazlar F.Bahçe'de yeni bir polemik başladı: "Alex, Kezman'a pas atmaz, Deivid'i besler. Kezman, Anelka gibi olur." Yöneticiler ise yeni komplo teorilerisine gülüyor. Deivid atınca Kanarya'nın yeni kadrosu, Beylerbeyi ile yapılan hazırlık maçında sahne aldı. Milli oyunculardan yoksun takımda Türk vatandaşı Aurelio dışındaki yapancıların hepsi forma giydi. F.Bahçe maçı 5- kazandı, Deivid iki gol attı. Kezman boş geçince polemikler başladı. Maçta Alex'in tüm pasları vatandaşı ve arkadaşı Deivid'e attığı, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DKezman'ı dışladığı iddia edildi. Komplo teoricilerine göre Alex aynı geçen yıl Anelka'ya yaptığını, Kezman'a yapacak. Tüm paslarını Deivid de Souza'ya atacak. Kezman'ı bilinçli şekilde gözden düşürecek. Komik iddia Teknik direktör Zico ve yöneticiler bu iddialar karşısında, "Bu kadarı da olmaz" yorumu yaptı. Alex ise, "Biz 100. yılda büyük başarılar için kenetlendik. Böyle iddialara cevap bile vermem" demekle yetindi. Zico, "Kezman'ı sakatlandığı için çıkardım. 90 dakika oynasaydı en az 2 gol de Kezman atardı. Alex hem iyi futbolcu hem iyi profesyonel. Pozisyonda kim daha uygunsa topu ona atar. Bu iddialar çok komik. Ben ilk günden beri iyi bir takım yaratmaya çalıştığımı söylüyorum. Biz takım olma yolundayız" diye konuştu. Mümkün değil F.Bahçeli yöneticiler ise iddialara, "ittifak" gözüyle bakıyor. Yöneticiler, "F.Bahçe'nin çok güçlenmesini kıskanan, önümüzü kesmek için plan yapan ittifakçılar var. Avrupa'da ve Türkiye'de kupaları alacak bir kadro oluşturduk. Transferler de hocamızın isteğiyle yapıldı. Böyle bir şeye Zico da izin vermez. Sorun çıkacağını düşünsek Kezman'ı almazdık. Bu iddialara göre sanki F.Bahçe'de bir Brezilya çetesi varmış izlenimi veriliyor. Alex, 100. yılda en güvendiğimiz oyuncu. Biz onun futbolculuğu gibi profesyonelliğine de kefiliz" dediler. BiR GÖRÜŞ Selçuk Yula: Anelka'yı Alex milli yaptı Böyle bir iddia çok komik bence. Kezman sakatlanıp çıkmasa, Alex, ona da 3-4 gol attırırdı. Üstelik oyunda kaldığı süre içinde Alex'in paslarıyla Kezman 3 net pozisyona girdi. Anelka'yı Fransa Milli Takımı'na yeniden yollayan Alex'in paslarıdır. Başka takımlarda böyle tartışmalar niye olmuyor? Yorumu size bırakıyorum. |
zotomaç işte yine bir yerinden sallamış |
bunlar kolpa haber arkadaşalr kulak asmayın kolay degil o kadar bu takımı durdurmak böle şeylerle |
gazeteyi almayız yazdıklarına kulak tıkarız,göz yumarız şampiyon oldugumuzda en iyi cevabı vermiş oluruz. |
Ben boyle insafsız adam gormedim yaaaa.Kardeşim o macın 11 inde kac oyuncu takımda direk oynuyorr...Şunu bir düşünsenize yaaa...Tigana genç kenanı serdarı falan takıma adapte olsun diee oynatıor ama yenilgi gelince malum TÜRK medyası...Beşiktaş "ALARM" veriooo....Pessss doogrusuu:mad: :mad: |
bu fotomaç çok oluyor ama artık,almıoruz bu gazeteyi yani hala alanlar varsa |
hahahah, arada sırada Lemanyak alacağıma bu zokomaç dan da alıp deneyeyim. az kaldı arkadaşlar TS ve GS maçlarına, ondan ne uyduracaklar o kuş beyinleriyle merak ediyorum :) |
Allah belanı versin basın serefsizler toplulugu hepiniz 30 hafta sonra yazacak bısı bulamayacaksınız Allah ın belaları |
Alıntı:
|
böyle medya olmaz olsun |
beyler fotomaça hayır kampanyası başlatalım almayalım aldırmayalım batsın serefsizlerde anlasın bjk nin buyuklugunu :D |
tek fotomaç deil ya spor gazeteleri sayfaları doldurmk için sçma seyler yzıyolar hele transfer bitince 2 syfayı doldurck bole slk sçma seyler yzıolr |
Bu tür haberlere pbuç bırakmayız biz en iyi cevabi şampiyon olarak vereceğiz... |
yine mi fotomaç...ya hala onu mu okuyorsunuz..hala onun topiğini mi açıyorsunuz..konuşmayın ya o pisliklerin haberlerini |
Alıntı:
|
bu adamlar yuzunden ulke bu halde zaten siz saniyormusunuz bunlarin siyaset haber ekonomi vs.sevisleri farkli her seyleri bozuk bu adamlar yuzunden bi cok olay olmuyormu okumayin okutmayin okuyan onlar gibi olsun "DELI DELIDEN IMAM IMAMDAAN HOSLANIRMIS" |
azize yalakası basın yine iş başında.... bu yazıyı yazan ezik basın mensubu siz ne adi adamlarsınız ya..... sizin boğazınızdan geçen lokma haram biliyor musunuz.... yalan haberlerle ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz ama, mabedimizden yükselen sesle cvp vermek istiyorum size..... ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ.............. |
azizenin yalakaları bizi ağızlarına bile almasınlar |
Ben razıyım hazırlık maclarında yenilelim de resmi her maçı kazanalım |
anti fotomaç |
ya bu gazeteciler ********in başı bütün gazeteler hemen hemen beşiktaşın üstüne geliyolar yok toraman gidecekmiş yönetimde teknik hoca ile kavgalar artttı gibilerinden oyuncular için yalan haberler.....tabi bu sene beşiktaş zor rakip ya fb nasıl şampiyon olsun...uğraşıyolar ama bizi yıkamazlar.....fb forması lanetli şampiyonlar liginden elendiler şimdi uefa dan elensin ********ler....sıra sıra darbe yiyolar.... http://img146.imageshack.us/img146/1515/kartalm3su.jpg http://img172.imageshack.us/img172/7996/arirs9.jpg |
ya sallayın arkadaşlar fotomaçı sezon sonunda beşiktaş şampiyon olunca uefada en az bi çeyrek final oynayınca da ezikleri taşırlar fenerin hakkı yendi die yüzsüz işte bunlar anlayın artık. |
adamların amaçları belli zaten resmen işleri karıştırmaya çalışıyolar |
kimsenin gücü yetmez beşiktaşı karıştırmaya |
bunu yazan kesin fenerlidir |
fotomaç komple fenerin uşağı zaten |
MErhaba arkadaşlar fotomaçın http://www.fotomac.com.tr/fen114.html sayfasına bir bakın bukadar olmaz. Kezbanı melek ilan edecekler yok yardım severmiş falan falan bir dolu yalan bizde küçük bir olay olsa ayyuka çıkartıyorlar. tigana ile yönetim bir birine girdi yalan yanlış bir dolu haber. şerefsiz bunlar ..... |
bırakın bole haberleri kımse takmasın sadece hazırlık macıydı yaw izleyin ts macında beşiktaşı |
Türkiye`de Saat: 19:17 . |