![]() |
tunay bjkye doğru Fenerbahçe’li Tuncay Şanlı’nın Beşiktaş yolunda olduğu iddia edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu ile temasa geçen Siyah-beyazlılar Tuncay’a adeta bir servet önerdi. Tümer’i Fenerbahçe kaptıran Beşiktaş’ın genç oyuncuya kendi formasını giydirerek rakibinden intikam almak istediği iddia ediliyor. |
puhahaha gelsin de delikanlı olsun azcık kendini toparlasın.. :D:D:D |
slms bu adamı bjk alan yönetimin ta Neyse :)) |
Iyi ve yetenekli bir futbolcu, bize imza atarsa eziklerin halini gormek isterim acikcasi.:) |
tuncay muncay gelmesin kardeşim bizim iboyu oynatabilsek ona 10 çeker |
yok artık lebron james yani!! Saçma sapan bir haber,geçen gün hindi baba çeken adamı gündemine bile alırsa o yönetime... |
hehehe bende gördüm bu haberi çok kolpa...fenerden kaleci volkanı eski oyuncusu serhatı bi isterim ama bu tungay ne olursa olsun istemem defolsun.... |
Alıntı:
|
tuncay kartalıma yakışmaz ya ne öyle travesti kılıklı adamı napcaz bize delikanlı lazım hem at gibi koşuyo anca başka bişey de bilmiyo |
kaynak ne kardeş????????? |
spordabugun olması lazım kaynağı... |
medya besiktas ezikbahçe atışmasını çok sevdi. bu yüzden bu türlü yalan haberlerle reyting peşindeler. gazetelerde bu kadar çok beşiktaş haberi yayınlandığı bir döneme hiç rastlamadım. adı medya adi medya |
haberin şu an için sallama olduğu kesin de ben tuncay'ı beşiktaş'ta görmeyi isterim... |
Tungay gelmesin ben ronaldinho'yu istiyorum o daha iyi oynuyor...:D :D |
böyle bomba haberleri nerden bulurlar anlamıyorum birde artık şu transfer olaylarını bırakıp önümüze bakalım |
Olmadı tahir kıranı alsınlar... |
eğer bu doğruysa ben böyle yönetimin |
artık ezik topçu istemiyoruzz :mad::mad::(:(:( |
kayne ne ???????? ben bu adamı hiç sewmiom ama iyi topçu. gerçek beşiktaşlı deilsede gelmesin. |
Aslında ii oyuncu ama yaptığı hareket ten ötürü Bize yakışmaz onu almak.. o hareketten sonra RONALDİNHO kadar ii olsa bie gelmesin... |
Çok çok iyi bir oyuncu ama ben istemem kesinlikle.Zaten haber de sıkıştır muhtemelen.Beşiktaş-FB çekiişmesi medyaya iyi malzeme çıkarıyor. |
e yok artık!febenin küçük bi yan kuruluşu olup çıkcaz yakında,bu yönetim eğer tuncayı alırsa çok büyük olaylar olur taraftarı böler walla,gelmesn kardeşm isteyen war istemeyen war,bizim takımın öle eziklere ihtiyacı yok!!! |
böyle misillemenin de,bu adamında bu adamın adını beşiktaşımızla beraber anannın da ..... ........!!!!!!! |
tuncay gibi adamlar başarılı olmaz çünkü herif istikrarsız fizik yok ben böyle adamın gelmesini istemem beşiktaşa |
ben bu habere inanmiyom |
bu hbr slllma ama bjk'ye glse fener g.. gıbı klır vlla :D hm ysı büyür hmde degeri yany tungay tuncay olur bjk'ye glirse ama glmesn isteyende YOQ ZTN |
oh oh doldursunlar eziklerin hepsine bide alexi alsinlar bide luciano........olmaz yaa yalan haber........ |
ya ibrahim akınmı tuncaymı derseniz her şartta ibrahim akın derim almasınlar bu adamı ama serhat olabilir nede olsa şu anda fb de değil |
kesinlikle gelmesin gelirse de hemen satilsin |
kaynak nedir acaba |
Tuncay Beşiktaşta oynayacak futbolcu mu Allah aşkına. |
tuncay kadar takımı için yureğini ortaya koyan bi oyuncunun bjk de oynamasını isterdim ama bu oyuncunun tuncay olmasını istemem! hindi baba hindi cektiren adamı alırsak febe ye kufreden oyuncu olan tümörü alan klupten ne farkımız kalır sizce?? |
eziklerden ronaldinho gelsin istemem |
kesin yalan haber |
kesinikle gelmesin |
Kolpa Haber..! |
Alıntı:
|
Allah korusun tuncay muncay istemeyiz eksik kalsın:eek: |
Uydurma haber gibi geliyor bana |
Bu böyle olmayacak FeBe nin hepsini satin alip FeBe yi kapatsinlar bariii :mad: |
Türkiye`de Saat: 10:53 . |