![]() |
Matteo Ferrari Beşiktaş'ta (TEK BAŞLIK) Ferrari transferi hakkında can kulağıyla haber beklediğinizi biliyoruz. Görüşmeler sıkıntısız devam ediyor, muhtemelen Çarşamba günü yeni Ferrari`miz galeriden bizim otoparka doğru yola çıkacak. Yalnız bizim otopark şu an dolu olduğu için, yer açmak maksadıyla bir arabayı Belediye`nin otoparkına çekmemiz lazım. O görüşmelerde paralel bir şekilde devam ediyor. Gönlünüzü ferah tutun. Herhangi bir gelişme olursa haberi ilk bizden alacaksınız. Haber 1903`ten ayrılmayın... HABER 1903 |
Garajdaki Aston Martini Çıkartıp ferrariyi Çekmek ayrı Bir Haz meselesi gibi |
zpo gidip bu adam gelirse bence yazık olacak |
İnşallah zago gibi olur uzun yıllar bizde kalır çok faydalı olur benim bildiğim ferrari bekde oyanyabilio |
ferrari mütiş bi adam benziyo maçını izlemesem de söylenenler ve videolardan zapodan daha üst bi oyuncu hava hakimiyeti çok iyi ve topu oyuna sokma da oldukça başarılı. bizim galeriye bekliyoruz ferrari italyadan gelirken mutuyu da alsanız fena olmaz :D |
Güzel açıklamış.:D Teşekkürler |
Matteo Ferrari Beşiktaş'ta Beşiktaş, İtalya'nın Genoa takımının formasını giyen defans oyuncusu Matteo Ferrari ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...ari.hlarge.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif İlişkili fotoğrafları göster NTV Spor Güncelleme: 09:16 TSİ 01 Temmuz. 2009 Çarşamba İSTANBUL – Beşiktaş, Gökhan Zan’dan boşalan stoper mevkiine İtalya’nın Genoa kulübünün Cezayir asıllı İtalyan futbolcusu Matteo Ferrari ile doldurdu. Cezayir asıllı İtalyan Ferrari’nin bu sezon Genoa takımında 33 maçta forma giydiği ve bu maçların tümünde ilk onbirde sahaya çıktı. Ferrari, oynadığı 33 maçın 4'ü dışındaki tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı. Daha önce Serie A'da Inter, Lecce, Bari, Parma ve Roma takımlarının formalarını da giyen deneyimli defans oyuncusu, 200'den fazla maça çıktı. Bir sezonu da İngiltere'nin Everton takımında geçiren Ferrari, 11 kez de İtalya Milli Takımı'nın formasını giydi. 1979 doğumlu Matteo Ferrari'nin en yakın sürede Türkiye'ye gelmesi ve Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş’da Matteo Ferrari’nin gelmesiyle birlikte bir oyuncunun gönderilmesi gündeme gelirken, bu oyuncunun Zapotocny olduğu öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un teklif yaptığı futbolcunun İstanbul’dan ayrılmak istememesi sebebiyle bu takıma transfer olması bekleniyor. |
arkadaşım bu haber çıkalı 3 gün oldu senin yenimi haberin oluyor |
adamlar anlasmaya varmıs diyor okumuormusun ? o haberler ha bitti ha bitecek olanlar, |
Alıntı:
aynı konu mevcut zaten arkadaşım kızma hemen. aynı konu açılınca forumda kirlilik oluyor o bakımdan |
kızmıyorum bende okudum o haberleri ama anlaşmaya vardık diye bir sey yoktu.Anlaştık deyince bende konuyu açtım... |
|
Ferrari'li Kartal herkesi solladı Beşiktaş'ın İtalyan kondisyoneri Marrone, yeni transfer Ferrari'ye övgü yağdırarak "Hem çok süratli hem de müthiş güçlü. Onun için 'İtalyan aygırı' ifadesini kullanmak yanlış olmaz" dedi. Marrone, İtalyan stoperle ilgili, "Özellikle Avrupa arenasında Beşiktaş'a büyük güç katacak" şeklinde konuştu. *** İtalyan aygırı Vatandaşını yere göğe sığdıramayan tecrübeli çalıştırıcı, "Hem çok süratli hem müthiş güçlü" yorumunu yaptı. Anlaşma hazır Beşiktaş'ın uzun uğraşlardan sonra ikna etmeyi başardığı İtalyan oyuncu Matteo Ferrari için, siyah-beyazlı ekibin kondisyoneri Marrone çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalya'nın Genoa kulübünden 3 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınan ve senelik 1.5 milyon euro'dan üç yıllık anlaşma teklif edilen 29 yaşındaki stoper için tecrübeli hoca şu ifadeleri kullandı: Zan'ı aratmaz "Ferrari, aradığımız özelliklere sahip bir oyuncu. Öncelikle çok süratli, ayrıca müthiş de güçlü. Rakip forvetlere kolay kolay geçit vermiyor, topu oyuna hızlı ve isabetli sokabiliyor. Onun için 'İtalyan Aygırı' ifadesini kullanmak yanlış olmaz. Gökhan Zan'ın gidişini aratmaz, aksine Avrupa arenasında Beşiktaş'a büyük güç katar. Tek kelimeyle süper bir transfer. Fatih DOĞAN |
Başkan İtalya'da Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Matteo Ferrari ile ilgili son detayları görüşmek için dün akşam İtalya'ya gitti. Demirören'in bugün Ferrari ve Genoa kulübü yetkilileriyle bir araya geleceği öğrenildi. Demirören, önümüzdeki günlerde bu futbolcuyu İstanbul'a getirip imza attıracak. |
İstanbul'da bir Ferrari İtalyan futbolcuların ya da Serie A'da forma giyen yabancı oyuncuların bir başka ülkede futbol yaşantısını sürdürmesi pek alışılagelmiş bir durum değil. Giunti transferiyle ilk kez bir İtalyan'ı Türkiye'de izleten Beşiktaş, yine önemli bir iş yaparak esmer İtalyan! Ferrari'yi Türk futbolseverlerin beğenisine sunacak. İnter, Lecce, Parma, Roma ve Genoa deneyimleri gerçekten müthiş. Sağlam fiziği ve oyunu iyi okumasıyla siyah-beyazlılara katkı sağlayacaktır. Ancak geçen sezon büyük umutlarla alınan Zapo'ya (bana göre hâlâ iyi bir oyuncu) yapılan muamele umarım tekrarlanmaz. Çağdaş DOĞAN |
Evet Zapo kötü değil |
İtalyadan gelirken baska bir futbolcu daha getirmesin :) |
Morreno dediyse doğrudur nede olsa vatandası :) |
bekleyıp görecez;) |
benzin parası bulamıycaz yakında :D |
Bakalım izleyip göreceğiz.Hayırlı olsun tekrar. |
morrenoya güvenirim yıllardır dostumdur :) |
walla herşey beklenir başkandan :) |
bir an önce gelirse çok mutlu olcak bassın gaza işte :D |
müthiş sözler söyleniyor ama görücez bakalım |
inş faydalı olur...zapo'da okadar kötü değildi yani yapcak bişi yok ferrariyle gezcez artk :p |
ferrari büyük oyuncudur, yürüyedur başkan... |
Doğrulu hakkında derin şephelerim var... |
hayırlı olsun zaponun gittiğine üzülüyorum ama herşey beşiktaş için |
Ya bu nasıl bir transfer anlayışıdır anlamıyorum bu yönetimi. Senin elinde zaten yabancı kontenjanın dolu. Gidip birde ne idiği belli olmayan adama 3 milyon euro para verip imza attırıyorsun. Hadi gönderemezsen diğer yabancıları ne olacak bu adama bide sözleşme fesih bedeli ödemeyelim. Diyelimki ferrari o kadar iyi bir adam niye adam hersene kulüp değiştiriyor. Hiçmi bakmıyorsunuz isbtatistiklerine be mübarekler. alttaki bi resmi inceleyin anlarsınız. Adam her sene kulüp değiştirdiği gibi bide hep beleş gidip gelmiş. Hem bu adam çok büyük sakatlık geçirmiş herkes öyle söylüyor Başkanı seviyorum ama bu sene ne yaptığını anlamıyorum açıkçası anlamadım gitti. Bunu aldın şimdi mecburen ya zapoyu ya delgadoyu ya boboyu bonservisini eline verip göndereceksin. Bu da dünyanın külfeti demek. Be adam delgado gibi yatan bir adamı ne diye sezon ortasında satın alırsınki anlamadım gitti. Ya denizliye ne demeli madem delgadoyu düşünmüyorsun ne diye bonservisini aldırırsın anlamadım gitti. Bu sene transferde yaptıklarırımıza aklım yetmiyor benim. Allah sonumuzu hayır etsin. Kulüp batıyor arkadaşlar resmen haberiniz olsun yakında iflasımızı vereceğiz hey allahım ya http://img195.imageshack.us/img195/9918/ferraril.jpg |
La Yespica “blocca” il trasferimento di Ferrari| Sport| Il SecoloXIX Ferrari Beşiktaş'ı red ettiğini yazıyor.. Haber ajanslara düşmüştür.. |
Hayırlı oLsun Beşiktaşımıza.. |
Ferrari resmen Beşiktaş'ta !!! Beşiktaş, bir süredir görüştüğü ve hafta başında anlaşmaya vardığı Matteo Ferrari ile resmi sözleşmeyi imzaladı. http://www.holigan.com.tr/images/News/2120520.jpg Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Ferrari transferindeki ufak pürüzleri gidermek için İtalya'ya gitmiş ve son iki gündür temaslarını bizzat kendisi yürütmüştü. İki günlük görüşmelerin ardından Ferrari ile Türkiye'ye gelmekte soru işaretleri bulunan sevgilisi ikna edildi. Başkan Yıldırım Demirören ve İtalyan futbolcunun 4 Temmuz Cumartesi günü özel uçakla saat 14.00'te İstanbul'a geleceği bildirildi. Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA) |
ferrarı geldıııııı de surucusu kım olacakkkkk:D:D alonso mu rakıı mıııı |
Kötü espri abi :) Ama hayırlı-uğurlu olsun antu çatlar şimdi ki zaten 1 hafadır çatlıyordu :) :) |
hayırlı olsun cok üst düzey olmamakla beraber iyi bir defans .sağbek ,stoper oynar ayağına hakim mücadeleci |
Hayırlı oLsun.. |
hayırlı olsun beşiktaşımıza |
Matteo Ferrari Beşiktaşımıza Hayırlı olsun |
hayirli olsun ne diyelimm .. guzel transfer :D .. |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |