![]() |
adam hakikaten kaliteli bir adam, milito forvette ne kadar ciddi katkı sağladıysa ferrari de bi o kadar defansta sağladı genoa'ya. ama benim korkum; sırf adamı alabilmek için beşiktaşın bahsedilen borçları ödeme olasılığı... başka konu başlıklarında da yazmıştım, tekrar gibi olacak ama beşiktaş transfere olağanüstü para harcıyor ve bunu asla değmeyecek adamlar için yapıyor. demirören karizmayı daha da çizdirmemek için bunu yapabilecek derecede hissi ve öngörüsüz davranabil biriseni maalesef. zaten o yüzden bir türlü başarılı olamıyor. umarım çılgınca paralar harcanmaz gene, gelmezse gelmesin der geçilir, o kadar da büyük bir sorun değil... |
İtalyan Milli takımında , İnter'de , Roma'da , Parma'da , Everton'da oynamış bir adam ve gerçekten Teknik-Hız kavramını birbiriyle uyuşturabilen ve çok kuvvetli olan bir futbolcu nokta bi transfer yaptık. Hayırlı-uğurlu olsun yalnız Sevgilisi mi Karısı mı her neyse gerçekten olay yaratabilir Nuria gibi hatta bu ondan da beter :( |
Pazar günü İstanbul`da olması beklenen Yıldırım Demirören, bugün özel bir uçakla İstanbul`a döndü. Havalimanından herhengi bir açıklama yapmadan ayrılan Demirören, Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakdı. Aldığımız haberlere göre Matteo Ferrari`nin Çarşamba gününe kadar İstanbul`da olması bekleniyor. HABER1903 |
içimden bir his bu transfer yattı diyor ama bakalım:( |
Yok transfer oldu Beşiktaş'a Ferrari kesin bilgim var ama biraz uzadı işte alacakları yüzünden hafta için iş bitecek bu P.tesi olur bilemedin Cuma ama en kötü Cuma iş bitecek medya her ne kadar Çarşamba desede eşyaları toplaması da var ;) |
ama yabancı kontenjanımız dolu, zapo kesin gdiormu? |
Zapo kesin değilde Geldiğinde biri kesin gitmek zorunda bu bi gerçek o yüzden Bobo gidecek büyük ihtimal ama Zapo'da KİRALANABİLİR . |
Menajer Egesel: Ferrari işi olmasın yönetim iş başında kalamaz Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin ısrarla alınmasını istediği İtalyan Ferrari'nin menajeri Ali Egesel'den şok açıklamalar. Egesel yakın çevresine Ferrari'yi daha ucuza getirmeyi hedeflediğini fakat yönetici Mario Berk'in araya girmesi yüzünden fiyatın fırladığını ifade ederken "Eğer Ferrari işi Beşiktaş'a olmazsa o zaman beni dinleyin. Beşiktaş yönetiminde kimse koltukta oturamaz. Sıkıysa Ferrari'yi almasınlar" diyerek tehdit ettiğini belirtildi. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören'in ve yakın arkadaşı Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte olayı araştırdıklarını ve tehdit olması halinde bu transferi gerçekleştirmeyeceklerini belirtti. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
kaynak güvenilineblr bir yermi? |
bu ne iş ya |
Türkiye`de Saat: 07:40 . |