![]() |
Alıntı:
ferrari son transfer olur diyorsun bobo gitmezse.zaten 8 yabancımız var bobo yada zapo ikilisinden biri giderse ferrariye imaza attırırız..sen yazdıklarını hiç okumuyorsun yada unutuyorsun galiba.. sivok zapo tello ernst fink delgado holosko bobo... bunlardan biri gitmezse zaten ferrari de gelmeyecek.Bence biraz celişkili konusuyorsun sen :D |
Alıntı:
memo bu çocuk yalan söylüyor haberi doğru ama murat kuş ile konuşan o değil haber1903 ün admini . |
Alıntı:
Senin degdiklerin yönetci tanimak bile gerekmiyor...herkes biliyor Zapo gidecktir Ferrari geliyor..Bobo muhtemelen gidiyor onun yerine bir yönlü orta saha geliyor.. Batuhan sakat butün takimlar istiyor gider mi onu bilmem :D.. yani..:D |
villareal in web sitesinde nihat la yolların ayırıldığı açıklandı ayrıca futbolcular arasında nihat gözükmüyor...transfermarket sitesindede nihat beşiktaşa transfer olmuş gözüküyor ki bu adamlar yanlış transfer haberleri yazmazlar... ayrıca 1 kişinin bedelli askerlik yapabilmesi için yurtdışında hala çalışıyor olarak gözükmesi gerektiğini biliyorum o yüzden nihat 1 ay sonra takımla çalışmalara başlayacaktır diye inanıyorum :D... |
Söylediklerim ne yalan ne de saçma bunlar yetklili ağızlardan haberler ha inanmayanları ne yapacaz o da size kalmış arkadaşlar haberleri önceden vereyim dedim ;) Ferrari geliyor diye Zapo gidecek öyle bir şey yok Zapo çok büyük ihtimal kalacak Bobo'nun gitmesi daha muhtemel |
delgadonun yerine mutlaka biri gelmeli |
hmmm güvene bilirsek ozaman haberler icin tesekkürler (: güzel haberler |
mario abi :D |
Valla bende geçende Denizli ile Çankaya'da köşke çıkarken karşılaştım.:) Yaw yok artık beyler.Yemekte tanışmış diye,koskoca bir kulübün trasnferini bir adamamı söyliyecek bu yöneticiler. Yo-rum-suz! :) |
Verdiğim bilgiler doğru bunu görecek herkes en geç Cuma günü Ferrari Beşiktaş'da bu da kesinleşti |
Türkiye`de Saat: 01:19 . |