![]() |
Ümit Korkmaz Beşiktaş'ta! DENİZLİ'DEN "GURBETÇİ" MÜJDESİ Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sabah gerçekleştirilen idman sonrası yaptığı açıklamada ''Beklediğimiz bir gurbetçi transferi var. Bugün, yarın gerçekleşebilir" dedi. Avrupa transfer haberlerine baktığımızda bugün açıklanan haberde E. Frankfurt formaısnı giyen 23 yaşındaki gurbetçi Ümit Korkmaz'ın Beşiktaş'la görüştüğünü görüyoruz. Oyuncu sağ ve sol kanatların her bölümünde görev yapabiliyor. Beşiktaşımıza hayırlı olması dileğiyle. Habrin kaynağı : Alman Yayın Organı gazetefutbol Haber link : http://www.gazetefutbol.de/news/Besi...oll-kommen.htm |
kanak nedir ?? eger haber dogru ise cok cok iyi bir futbolcu aldik cok begendigim bir futbolcu insallah dogrudur haber |
Bekleyip göreceğiz.Daha basın yarına kadar çok genç ismi yazar:D |
Alıntı:
|
??? benden bu kadar... |
avusturya milli takımında oynuyor alınabilecek joker futbolculardan olursa güzel olur |
avusturya da oynuyo kadro derinliği acısından iyi bir adam oynayabilir ama ben acıkcası cok daha iyi bir sol acık isterdim delgadoyu göndererek |
İsviçre değil muratcım Avusturya..İyi Futbolcu Avusturya milli takımının en göze batan oyuncusu hayırlı olur inş.. |
hiç duymadım..izlemedim de..bilen arkadaşlar fikirlerini söylerse aydınlatmış olurlar bizi.. |
kısmet bakalım |
Türkiye`de Saat: 06:05 . |