![]() |
Beşiktaşforum Bursa Buluşması.. Arkadaşlar 9 Ağustos 2009 Pazar günü Bursa'da bir forum buluşması düzenliyoruz. Bursa'da ki arkadaşlarımızın kesin katılımıyla gerçekleşecek olan bu buluşmaya Bursa dışından arkadaşlarımızında katılması bizleri mutlu eder. Gelmek isteyen arkadaşlarımızın konuyla ilgili görüşlerini belirtmelerini rica ederiz. Not : Bu konu aLeN in bilgisi dahilinde açılmıştır. :wink: |
Durmak yok buLuşmalara Devam ;) güzeL organizasyon oLur İnsallah :D Kolay gelsin. Resimleri bekliyoruz Melike Hanım :D |
Bursa'da ve diğer illerdeki tüm üyelerimizin gelmesi ile çok güzel bir buluşma olacağı kanısındayım. Herkesi bekliyorum :)) |
Bu Pazar günü oLsa Süper oLur Bu pazar günü Bursaya Geliyorum :) |
beni davet ediyonuz mu? |
Forum üyesi olan herkes :) |
Melike bende geleyimmi :D |
mini bir buluşma olcak sanırm :D |
Alıntı:
bi şartla alaboraya ve rangere binersen :D |
ozaman size iyi eğlenceler :D |
ben iki elim kanda olsa gelirim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
gideris kardeşim ;) |
:D:D:D:D:D:D |
ben bursa dışında olucam sanırım.... kısmet değişlmiş.... ;) size şimdiden iyi eğlenceler... |
Alıntı:
Bursalı üyemiz cok var bakalım , hayırlısı bursa 2 saat vakit bulursam gelebilirim. |
Alıntı:
|
bursamız güzeldir bekleriz herkezi :D |
valla beklenmedik şeyler çıkıyo hergün... kan derken ben kan kokusunu kastettim :D:D :P:p çevir kazı yanmasın :D |
gelemioree |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar buluşma yüzünden kıymayın birbirinize :D şaka bi yana bekliyoruz sizleride :) |
size ii eğlenceler |
iptal iptal :D |
evet iptal.. :) |
İptal derken,gerçekten mi iptal edildi?Bir türlü buluşmak kısmet olmayacak herhalde... |
biz hergün buluşuos apla sorun değil :D |
hee 2 kısılık ne bulusmaaa ne bulusma hergun saat 6 da :D:D |
sus baqiiim ayıp ayıp :D |
ayıp olan ne :D:D |
Alıntı:
|
bizde buluşuyoruz abla her cumartesi pazar 2 kişide olsa buluşuyoruz yanii :D:D ama forum buluşması yapmak lazım yine :) |
yunus sabah 6 da forum buluşmamız var geç kalma :D:D |
bigün bende gelicem sizin buluşmaya :D kilo vermem lazım :D:D |
gel melkie bekleris gerçi yunus iki sabahtır kalkamıyo :D:D |
ben kalkarım ya işim gücüm yok nasıl olsa :D forum buluşması yapmıs oluruz koşarak :D:D |
valla bizimde işimiz gücümüz yok zaten ondan kalkıyoruz o saatte :D:D her gün bi resim çekinip koyucam yunusla forum buluşması die :p |
tamam alem forum buluşması görsün :D ne o öyle 15-20 kişi forum buluşmasımı olurmuş 2 kişi yeter :D:D:D |
Alıntı:
dimi :D :p:p |
Türkiye`de Saat: 16:35 . |