![]() |
evet porto o zaman inanılmaz şanslıydı ve o zaman quaresma lucho gonzalez fln vardı bu sefer yeneriz diye düşünüyorum takım iyi yolda bu maçta daha iyi oynıcaktır beşiktaşım |
Lucho-Lisandro-Chissokko'yu gönderdiler ve iyi parada yaptılar hani.Fakat şuana kadar göze batan işler yapmadılar,transferde. Bizimkiler ciddiye alırsa,bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Yeter ki isteyelim,gerisi sorun değil.:) |
portoyu yenip gruptan cikariz sonra yari finalde juventusu i eler ve finalde real madridle karsilasiriz realide yenersek düsünsenizya ne sükse yapar takim avrupada...ronaldolu , benzemali , kaka li reali yensek tüm dünya bizi konusurdu.... |
porto lyondan daha kötü bi takım bence inş. alırırz |
bu maci alacaz baska yolu yok :) |
Bu maçı alırız gibime geliyor...2-1...Yine Nobre, diğer golde Holo veya Tello'dan gelir...Finale çıkarız, Pazar günkü Fb maçını da başka bi tarihe ertelerler artık... |
PORTOkal soyolurmu tadına doyulurmu:D:D(Tdk beni affetsin:D) |
Yenersek Yarı Finaldeyiz ... Yanlış görmediysem C grubundan Malaga gelecek.:)Yani final yolu açık. Her şey bu maça bağlı.Tamam,hazırlık ama ucunda 2 Milyon Euro gibi bir parada var.İyi bir topçu alınır o parayla ...:) Şimdiden heyecan bastı yaw! |
Lyon maçında Serdar Özkan teknik heyetten tam not almış. :dancing:Hmmm ilk 11 de sahaya çıkarsa fark atarız farkkkkkkkkkkk :fight: |
Vallahi billahi serdar özkan takımda hemde kaptan of şu pasların kötülüğüne bak buhuhuhuh adam resmen intahar sebebi. :puke: :vollkommenauf: |
Türkiye`de Saat: 23:10 . |