![]() |
Beşiktaş 1-1 Calcio Catania Beşiktaş JK - Calcio Catania HAZIRLIK MAÇI Tarih : 19 Temmuz 2009 - Pazar Saat : TSİ 21.00 Stad : İstanbul Beşiktaş İnönü Stadyumu Yayın: Futbol Smart |
Futbol Takımımız'ın Pazar günü İtalya Seri A takımlarından Calcio Catania Spa ile oynayacağı maçın biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Siyah-Beyazlılarımız, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Catania ile 19 Temmuz Pazar günü saat 21.00'da BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve Biletix internet adresinden satışa çıktı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.) Bilet fiyatları şöyle: VIP: 50 TL Numaralı Tribün: 40 TL Kapalı Tribün (Üst-Alt): 25 TL Açık Tribün (Yeni-Eski): 15 TL Resmi Site |
vaay futbol smartmı veriyo ohbe beşiktaşımızı izlicez çoooooooook özledim :D:D |
bu seneki ilk hazrlk maçmz bakalm nolcak |
vay be yarın gidiyom ya uffffffffffffff :(:( |
kapalıdaı yerımızı alacagızzzzzz |
Valla Mustafa Hoca,kafasındaki ilk 11'i ilk yarıda sahaya sürmeli bence.2.Yarıda zaten diğer oyuncuları göreceğiz. İyi maç olacağını düşünüyorum.Maçı alacağımızda düşünüyorum.2-1,3-1 gibi.:) |
Yedik 0-1 :( |
internet üzerinden izleyebilen varsa, siteyi yazarsa sevinirim... Futbol Smart herhalde D-Smart paketindedir! |
http://www.alpafacan.somee.com/ buyrun izleyin şifre 18811938 |
Türkiye`de Saat: 00:07 . |