![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cordi'nin yerine gldigi için ve çok risk sevip basit hatalar yptıgı için hrkezi tedirgin edio ama bnce biraz sans tanınmalı |
devre arasına kadar bakıp görücez neyin nasıl olduğunu,inşallah bizi yanıltır da devleşir kalesinde |
benim de guvenim kalmadi runje ye , ramazan oynasin banko :D |
hayretler içinde kalıyorum, cordoba ymış runje imiş arkadaş ben iyidi kötüydü anlamam baksınlar maçlara maçlarda neler yaptıklarına cordoba bize 1 tane maç kazandırdı mı takım kötüydü de cordoba sayesinde mac kazandık mı? yokk bu runje de öyle bırak maç kazandırmayı ,yememesi gereken golleri de yiyor iyi kaleci mac kurtarır ve yememesi gerekenleri yemez bize iyi kaleci hiç gelmedi, kaleci adem den beri kaleci görmedim takımda biraz bako normaldi zalad,jurkovic,adem ,zafer,,metin ,engin,fatih,aumann, ve runje gecin hepsini bir kalemdee |
runje bence çok iyi bir kaleci takımca hatalar yaptıgımız için bo kadar basit goller yedi takımca hatalar biterse gelen pozisyonlarda pek hata yapmaz refleks leri çok iyi bu kalecinin cordoba da topu oyuna çok iyi sokuyordu sadece bu özelliği vardı.( runje ve cordoba karışımı bir kalecide kötü olmazdı ama yok) |
Runje İlk Yarıya Kadar Durmalı ve Ondan Sonra Karar Verilmeli.. Kısaca Zamana İhtiyacı Var..! Aslında iyi Bir Kaleci.. |
runje beşiktaşımıza uyum sağlayamadı.bence gençlerbirlğinin kalecis gökhan alınabilir.çok da faydalı olur.hem bu ligi tanıyan hemde bjk yi yakından tanıyan bi kalecidir |
ya daha defans yerine oturmamış...orta saha desen oda öle...şimdi den kaleciyi eleştirmek yanlış olur... |
Türkiye`de Saat: 06:09 . |