![]() |
valla ben güvenmiorum ama şans verelim bakalım nereye kadar gidicek bölee umarım bi şeylerin farkına vardıımız da geç olmaz :S |
acıkcası güven vermio bana ama sans verelim bakalım ne zamana kadar gidicek bölee umarım bi şeleri fark ettiimizde bi şeler için gecc deildirr !!!:S |
runje klasini gosterdi CSKA'ya karsi |
Alıntı:
wet haklısın...sadece zmana we defansa ihtiyacı war bu kalecinin... |
Alıntı:
|
runjenin en büyük özelliği karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki başarısı ama toppu oyuna sokmada çok kötü |
şimdi cordoba dan sora bunu demen normal fakat o kdr kötü deil...cordaba asist yapıodu...runje normal topu sokuo hatalı da deil... |
Runjenin performansı zamanla artacak. Ama ilk önce defansın yerine oturması lazım ve tabiiki takım savunmasının iyileşmesi gerek. Bir kere refleksleri çok iyi,zamanla sorumluluk almaya ve hava toplarına da çıkmaya başladı. Savunmayla olan mesafenin fazla oluşu alışık olmadığı birşey ama zamanla bu sorunu aşıyor ve uyum sorununu atlatıyor. Benim güvenim tam; ondan daha iyi kaleci bulmamız çok ama çok zor; değerini bilelim... |
Maçın kırılma noktası Runje'nin ceza sahası içinde topa müdahalesi. Umarım kendine güveni gelmiştir... |
Ceza sahası dışında:D :D :D |
Türkiye`de Saat: 20:03 . |