![]() |
Beşiktaşlılık!!! Sizce Beşiktaşlılık ne demektir? { 1 cümle }ben başlıyorum.. |
Ölümle yaşamı ayıran çizgidir... |
Beşiktaşlılık yeri gelince onur yeri gelince gurur yeri gelince şeref yeri gelince devrim demek.Hayat demek ekmek demek su demek DOĞDUKTAN SONRA DEĞİŞMEDİYSEN SEN BEŞİKTAŞLISIN DEMEK |
Beşiktaşlımısın sorusuna ELHAMDURİLLAH demektir. |
Beşiktaş karşılıksız aşk demek benim için... |
, Etrafındakilerin, Sen manyakmısın nie bu kadr seviyosun,SANA PARAMI weriyorlar sorusuna kısaca -ANLAMAZSIN! diyebilmektir.. |
Beşiktaşlılık ,Karşılıksız sevmektir |
BEŞİKTAŞ lılık herşeyi göze alıabilmek,yensende yenilsende maçına gidebilmektir... |
Besıktas; sevınmek ıcın sevmedıgım, hayat tarzım. |
Ehliyetsiz yola çıkıp polise yakalınca polisin senin bjk kombine kartını görüp hade bu seferlik affedelim diyip Beraber her zaman her yerde en büyük Beşiktaş Diye bağırmaktır :D |
Beşiktaşlılık ,Seyircisiz oynan maça 20 bin kişi gidip dışardan destek wermektir. |
Beşiktaşlılık ,Evden Bakkala Gidiorum die çıkıp akşam Ailene telefon açıp -Anne ben izmirdeyim diyebilmektir. |
Beşiktaşlılık,yükseltme sınawının olduğu gün maaç gidip o dersten kalmaktır |
Beşiktaşlılık ,Sarışın sevgiliye kırmızı ve lacivert giydirtmemektir...:D |
Beşiktaşlılık , 19.03 i gösteren saate...Saat siyahı beyaz geçio demktir |
Beşiktaşlılık ,19.03 tarihinde doğmuş insanları kıskanmaktır :D |
Beşiktaşlılık ,Çıktığın kızı ilk gün bjkstore götürüp ordan giydirmektir:D |
Beşiktaşlılık , En güsel ortamda aaa maç saati gelmiş deyip o ortamı bırakmaktır.. |
Beşiktaşlılık ,Karşıdan 10 gayseLi 20 febeli gelse bile en büyük BEŞİKTAŞ alkışlayın ulan ..ler diye bağırabilmektir http://www.fsalforum.net/images/smilies/cool.gif |
Futbolcusuna kızdığında "Aşkımız renklere, sizlere değil" diyen renk aşkıdır. |
Beşiktaşlılık,Takımına destek olsun die BOXERına kadar bjkstoreden ürün Almaktır {like me:D} |
beşiktaş bir yaşam tarzıdır |
BEŞİKTAŞ lılık,takımı yense we yenilse bile taraftarını maç sonu trübüne el el tezaratuyla çağırmaktır... birlik,bütünlük... |
Cezası(!) gereği boş kalmış tribünlere "Ruhumuz Yeter" yazan yüreklerdir. |
tek yaşam sebebim |
ilklerin ve teklerin kulübüdür babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumdur:) |
Sevgilin aşkım benmi yoksa BEŞİKTAŞ sorusuna gülerek buda sorumu tabiki BEŞİKTAS diyebilimek:D |
Ölümle yasamı ayıran cizgidir |
beşiktaşlılık son nefesini verirken bile beşiktaş diye haykırabilmektir |
oğlum demek kızım demek |
beşiktaşlılık baki mercimekler,tiganalar olmasına rağmen yılmadan gönülden bağlanmaktır |
beşiktaşlilik Her Kosulda Karşiliksiz Sewmek Demektirrr |
beşiktaslılık şerefli olmak hiçbişeyden kormamak çıkarcı olmamak....gerçek aşktır |
bana baska takımın taraftarı sorarsa HERKEZE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK yani bunu sen anlamazsın |
Hiçbir zaman olunmayacak,ancak doğuştan kazanılacak bir ayrıcalıktır.. |
siyah beyaz |
Elhamdulillah önce BEŞİKTAŞLIYIM sonra MÜSLÜMANIM demektir BEŞİKTAŞLILIK.... |
beşiktaşlilik amansiz Bir Hastaliktir |
beşiktaşlılık gururdur,herkese nasip olmaz |
Beşiktaşlılık arada kalmamaktır...Ya Siyah'sındır ya Beyaz... Aslolan hayattır,hayatsa Beşiktaş |
Türkiye`de Saat: 21:54 . |