![]() |
Tumorde böyle diyecek beş yıl sonra ama son pişmanlık fayda etmez |
[***]http://video.google.com/videoplay?docid=5582543746500458900&q=oktay+dereli o%C4%9Flu&hl=en[/***] oktayın golu bana ibrahimovicin golünü anımsattı gerçekten harika |
cok buyuk golcuydu yazık oldu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güle güle oktay bunları zamanında düşünseydin keşke bundan önce beşiktaşı tutmuş olabilirsin ama hiç bir zaman beşiktaşlı olamayacaksın.zamanında bizi satana acıyacak değiliz ya................ |
isterse kral oğlu kral olsun sarı lacivert ankaragücü formasını bile giyse gözümdeki degeri sıfır .oktayda bunlardan biri.umarım ezik oktay diye anılır. |
harika golcüydü ama kendine dikkat etmedi,beşiktaş a yanlış yaptı ve sonuc...Dikkat edin beşiktaş tan kotu bir şekilde ayrılanların hepsi şu anda sürünüyoo... |
çok severdim zamanında oktay'ı ama beşiktaşlı bir oyuncuya yakışmayacak hatalar yaptı.dünyada gördüğüm en güzel gollerden birinin sahibidir,umarım eski günlerine dönemese bile kendini bulur.. |
eskşden de çok severdim hala da seviyorum bu adam karısının ölümüyle bu hale geldi hiçbir zaman da unutmayacağım biraz insanları anlamak gerekiyor. onun için kötü konuşmayalım lütfen. |
Türkiye`de Saat: 10:18 . |