![]() |
Sizce forvet arkasında Ricardinho - Delgado ikilisinden hangisi oynamalı? Ricardinho.... |
Bu sorunun cevabı bence tek , Ricardinho forvet arkasından başka yerde oynayamıyorsa orda ricardinho oynar , Delgado'nun yaşı 23 daha genç değişik mevkiye alışabilir , sol taraftada Delgado oynar.Beşiktaş'ın bu 2 futbolcudan birini yedek oturtma lüksü yok ikisini aynı anda oynatmalı... |
Bence Delgado Ricardinho Oynar Ikiside Tek Forvete Donulur.ricardinho Sol Içte Delgado Yerinde Kalir. |
.......................mert nobre...................... .................rico...............delgado....... ..... düzeninde oynamalı macların zorluk derecesıne gore boboda nobrenın yanında oynatabılır.tabı rıco-delgado arkasında mucalede edecek ve savasacak orta saha oyuncuları gerekıyo. |
ricardinho oynar delgado da ronaldinho gibi oynar sol tarafta |
hepımız aynı gorusteyız bunu tıganada gorur.bobodan vazgecer |
yo BENCE BOBO OYNAMALI |
tüm iş sağlam, güvenilir ve top kaybını minimum yapan bir savunma anlayışına bağlı, bu gerçekleştirilebilirse, beşiktaş'ın delgado, ricardinho, kleberson, ibrahim akın, burak yılmaz ve nobre'yi aynı anda kullanabilme lüksü oluşur, mükemmel de olur ama şu an bu olabilecek gibi gözükmüyor... |
beyler nobre ricardinho delgado olması lazım benje |
illaki bri tanesı oynayacaksa bu rico olmalı kalıtesı acısından ama bence ıkısıde oynamalı |
Valla Cska MaÇinda Ben Oynasam Delgado Kadar Top Kaybetmezdİm Paranin Hakkini Vermİyolar Rİco Oynarsa Daha İyİ Olur Adam Gİbİ Bİ Adam ÇÜnkÜ DÜnkÜ MaÇta 35 Dakİka Sahada Kaldi Ve Takima Daha Yenİ Yenİ AliŞmasina RaĞmen DÜdÜklerde Bİr Tek Hakemİn Yaninda O Vardi Bence Rİco Uyum SÜresİnİ AtlattiĞi Zaman Kalİtesİnİ İspatlar Bana Belkİ GÜlen Olur Ama TÜrkİyedekİ En İyİ Futbolcu Şu An Rİco Ama Bu Sİstemde Rİco Kendİnİ GÖsteremez |
Valla Cska MaÇinda Ben Oynasam Delgado Kadar Top Kaybetmezdİm Paranin Hakkini Vermİyolar Rİco Oynarsa Daha İyİ Olur Adam Gİbİ Bİ Adam; ÇÜnkÜ DÜnkÜ MaÇta 35 Dakİka Sahada Kaldi Ve Takima Daha AliŞamamasina RaĞmen DÜdÜklerde Bİr Tek Hakemİn Yaninda O Vardi Bence Rİco Uyum SÜresİnİ AtlattiĞi Zaman Kalİtesİnİ İspatlar Bana Belkİ GÜlen Olur Ama TÜrkİyedekİ En İyİ Futbolcu Şu An Rİco, Ama Bu Sİstemde Rİco Kendİnİ GÖsteremez |
nobre delgado rcio |
csk maçından sonra richardinho derimç ünkü adam oyuna girdi hareketlilik geldi güzel paslar çıakrdı delgado o maçta çok vasattı ama bir maçla da değerlendirmemek lazım tabiki... |
bu sistemde Ricardinho. sistem değişirse her ikisi de oynayabilir. |
bence ikiside ayni anda oynamali tekinin yapamadigini öbürü yapar... |
kardesım bence en ııı sıstem 4 3 2 1 dır oda bole olmalı runje ı.toraman g.zan koray i.üzülmez burak kleberson fahri rıcardınho delgado nobre walla bızı bu kadroyla lıgde yenılmeyız |
her ikiside bal gibi oynar yeterki oynattıran olsun |
tek forvet arkasında ikisi de oynar |
İkiside |
ikiside oynar |
delgado |
Delgado Oynamalı Ricardinho Biraz Daha Geride Oyun Kurucu ve Geride Takımı Toplar Rico.. Delgado Hemde Çok Hızlı Çok Etkili Olur Önündede Bobo ve Nobre İkilisi Olabilir Tek Forvet Düşünürsek Kesinlikle Bobo Arkadasında Bi Delgado Harika Olur.. |
yaaa bu sistemde delgado bakın bu seneki delgadonun maçlarına hep geride kaldı ve fazla varlık göstermedi ama ne kadar kaleye yakın oynarsa o kadar etkili olur sonuna kadar alayına DELGADOOOOOO |
tek tercih gerekirse delgado ama ikisdie oyanayabilir |
ikiside çok yetenkli..delgado ara topları ii ofansif yonden cok etkıli ceza sahasına iyi girebiliyor..paşa ise takımın beyni gibi her yere atabiliyor topu |
Delgado forever |
Delgado ilk tercihim ama her ikiside olabilir, mümkünse beraber oynasınlar :) |
delgado |
delgado |
rico paşa tek ! ;) |
Her İkiside'ne Bak Oldu Olacak 3 Forvet Oynayalım Arkasında Rico Delgado :D Ondan Sonra Orta Saha Düşsün.. |
SOnuna kadar Matiasssssssssssssss |
Forza Delgado tabikide, nihayet kendine geliyor :) |
Alıntı:
|
bence delgado onde oynamalı arkdan Paşam destek vermeli ileriye... |
Delgadooooooooooooooo |
delgado |
DelgAdooo kendini gösterdi zaten |
bence delgado.delgado forvete ii destek verebilir bence |
Türkiye`de Saat: 15:30 . |