![]() |
Valla Cska MaÇinda Ben Oynasam Delgado Kadar Top Kaybetmezdİm Paranin Hakkini Vermİyolar Rİco Oynarsa Daha İyİ Olur Adam Gİbİ Bİ Adam ÇÜnkÜ DÜnkÜ MaÇta 35 Dakİka Sahada Kaldi Ve Takima Daha Yenİ Yenİ AliŞmasina RaĞmen DÜdÜklerde Bİr Tek Hakemİn Yaninda O Vardi Bence Rİco Uyum SÜresİnİ AtlattiĞi Zaman Kalİtesİnİ İspatlar Bana Belkİ GÜlen Olur Ama TÜrkİyedekİ En İyİ Futbolcu Şu An Rİco Ama Bu Sİstemde Rİco Kendİnİ GÖsteremez |
Valla Cska MaÇinda Ben Oynasam Delgado Kadar Top Kaybetmezdİm Paranin Hakkini Vermİyolar Rİco Oynarsa Daha İyİ Olur Adam Gİbİ Bİ Adam; ÇÜnkÜ DÜnkÜ MaÇta 35 Dakİka Sahada Kaldi Ve Takima Daha AliŞamamasina RaĞmen DÜdÜklerde Bİr Tek Hakemİn Yaninda O Vardi Bence Rİco Uyum SÜresİnİ AtlattiĞi Zaman Kalİtesİnİ İspatlar Bana Belkİ GÜlen Olur Ama TÜrkİyedekİ En İyİ Futbolcu Şu An Rİco, Ama Bu Sİstemde Rİco Kendİnİ GÖsteremez |
nobre delgado rcio |
csk maçından sonra richardinho derimç ünkü adam oyuna girdi hareketlilik geldi güzel paslar çıakrdı delgado o maçta çok vasattı ama bir maçla da değerlendirmemek lazım tabiki... |
bu sistemde Ricardinho. sistem değişirse her ikisi de oynayabilir. |
bence ikiside ayni anda oynamali tekinin yapamadigini öbürü yapar... |
kardesım bence en ııı sıstem 4 3 2 1 dır oda bole olmalı runje ı.toraman g.zan koray i.üzülmez burak kleberson fahri rıcardınho delgado nobre walla bızı bu kadroyla lıgde yenılmeyız |
her ikiside bal gibi oynar yeterki oynattıran olsun |
tek forvet arkasında ikisi de oynar |
İkiside |
Türkiye`de Saat: 05:04 . |