![]() |
koray ya da delgado nun olması gerekliydi delgado olmuş inş artık 40 yılda bir kazandığımız penaltılar kaçmaz... |
rico,delgado,koray,burak sırasıyla bunlar olmalı |
richardinho , delgafo , kleberson , koray... |
benim favori penaltıcım klebersondu ama olsun delgadoda atar artık.. |
delgado ... |
en sağlamı koray bence |
ben RICO diyorum FORZA RICO :D |
Beşiktaşımızda Penaltı Sorunu ... Arkadaşlar bu penaltı kaçırma problmini nasıl önleyeceğiz penaltıyı sizce kim kullanmalı. Geçmişte de böyle bir sorun olmuştu sorun tayfurla çözülmüştü adam tıkır tıkır hepsini gol yapıyordu. Yani illaki forvet kullanması gerekmiyor. Bobo, Delgado ve Nobre penaltı kaçırdılar. Ne düşünüyorsunuz ? |
Delgado atmasi lazim. |
Penaltıyı bütün takımlar kaçırıyor ligde şu sıralar.Ama asıl problem bir takımın penaltıcı listesi olmalı.Bizde rastgele herkes atıyor.Hadi bu maçta Nobre gol atamadığı için taraftar ve futbolcular jest yaptı ama bence Delgado da ısrar edilmeli. |
koray,ricardinho,delgado,kleberson. benim tercihim bu şekilde. koray bu takımın penaltıcısı olmalı, ayağı düzgün, soğukkanlı ve sorumluluk alabiliyor. |
bence ricardinyo kullanmalı |
bence ricardınho veya güleç atmalı.gerçi penaltı atılsın gol olsunda kim atarsa atsın önmeli diil.yeter ki kale çizgisini geçsin artık yaaa... |
bencede DELGADO ATMALI |
delgado atmalı |
seyircinin isteğine göre penaltıyı atacak adam seçilir mi? bu nasıl bir mantık, delgado ve ricardinho aynı anda kadrodayken nobre'nin penaltı atması ne demek oluyor? penaltılardaki tercih sırası delgado ve ricardinho olmalıdır, tartışması bile abest, delgado basel'deyken tek penaltı dahi kaçırmadı, bir kere kaçırdı diye bir daha atmaması büyük saçmalık, bir saçmalık da tribündeki beşiktaş seyircisinin tutumu, herşeye hakim olduklarını zannediyorlar, artık penaltıyı atacak adama kadar karar mercii durumuna gelmişler, sadece takımı desteklesinler, eleştirilerini de adam gibi yapsınlar... bu ne ya, yeter artık!!!!!!!!!!! |
Bu laf banaysa ben penaltıcıyı biz seçelim demedim. Sadecebu konunun da canımı sıktığını belirtmek istedim. Bence de degado atsın. |
kim iyi atıyosa o kullansın ...idmanı izleyen bilir |
Alıntı:
dün akşam penaltı kararı verildiğinde tribünler nobre atsın diye bağırdı, onu söylemek istedim, saha içine bu kadar müdahale etme haklarını onlara kim veriyor anlamıyorum... |
Kesinlikle Ricardinho Yada Delgado Kullanmalıdır...! |
Alıntı:
|
Paniğe gerek yok. Bu penaltı olayı 'şans' işidir. Kaleci ya sağa atlayacak ya da sola. Dünyanın en iyi topçuları bile penaltı kaçırıyor. Del Piero, Brezilya-İtalya Dünya Kupası finali, Riquelme Villareal-Arsenal yarı final maçı vs. |
Alıntı:
delgado-ricardinho ikilisi sahadayken diğerlerinin penaltı noktasından en az 10 metre uzakta durmaları gerekiyor... |
BENCE DELGADO ATMALI heppp |
gol yollarında ve kım daha ııy penaltı atıyorsa o kullansın artık su soruna bır care bulunsunda kım atarsa atsın |
bende diyorum ki kleberson ve ricardinho'dan biri atmalı veya ikisi değişmeli atmalı |
ne olursa olsun HEP DELGADO KULLANMALI |
Yeni penaltıcı Ricardinho Delgado, Bobo ve son olarak da Nobre’nin topları kaleciye nişanlamasının ardından Tigana, Ricardinho’yu penaltıcı olarak belirledi Beşiktaş, bu sezon kazandığı üç penaltıyı da gole çeviremezken bu atışları yapacak olan yeni oyuncu belli oldu. Önce Konya maçında Delgado, ardından CSKA Sofya karşılaşmasında Bobo, son olarak da Nobre’nin topları kaleciye nişanlamasının ardından teknik direktör Tigana, Ricardinho’yu penaltıcı olarak belirledi. İdmanlardan sonra yapılan çalışmalarda penaltı atışlarının tümünü gole çeviren Brezilyalı futbolcu, “Artık bütün maçlarda penaltıları ben kullanıp gole çevireceğim. Bu konuda çok rahatım ve kendime güveniyorum” ifadesini kullandı. Fanatik |
şu penaltıları atalım artık penaltıları kullanan bütün oyuncularımız kaliteliydi ama yinede kaçırdılar umarım rico nun başına boyle talihsizlikler gelmezde bütün penaltıları gole çevirir |
doğru ve yerinde bir karar kutluyorum |
yakışır..isabetli bir karar.. |
3 de sıfır penaltı attık neseki penaltı kaçırdığımız maçların hepsini kazandık onun için fazla üstüne gitmedik her zaman bu kadar şanslı olmayabiliriz. İnşallah Rico atabilir penaltıları |
Rico cok tecrubeli bir furbolcu. Oyle posizyonlarda cok sakin olup penaltylari atar umarim. Ama simdiye kadar sol ayakli futbolcular baya penaltylar kacirdi, inshallah rico atar. |
DORU ya rico ya DELGADO |
Eger sahada rico varsa o atmalı yoksa da delgado yoksa nobre bobo nun elinden cok cekecez.. |
Bakıyorum da arkadaşlarımız Türkleri adam yerine koymuyor.. herkes yabancıların atması noktasında birleşmiş.. Ben de Burak ya da Koray'ın atmasının daha doğru olacağını düşünüyorum.. Burak'ın vuruş tekniği güzel. Koray'ın da soğukkanlılığı.. hatta İ. Toraman bile olabilir.onun da en büyük özelliği kendine olan güveni.. zaten bir kere atsak gerisi gelir.. mademki hoca kararını Rico dan yana vermiş. ona başarı dilemekten başka birşey düşmüyor şimdilik bize.. sevgiler.. |
doğru karar ama delgado olabilir |
cska MACINDA BIR PENALTI olcak bence , ins. atariz |
adam oynasa atacak penaltıları ama çok bilmiş tigana oynatmıyoki... |
kesınlıkle ricardinho |
Türkiye`de Saat: 02:46 . |