![]() |
Sizce Penaltıları Kim Kullanmalı ? cok nadır kazandıgımız (!!!!!) penaltıları sızce kım kullanmalı ? sezon basladıgından berı üç penaltı kazandık üçünüde atamadık. |
ksnlikle toraman beNce çnkü souk kanlı we ii atıo |
Alıntı:
|
oda 2. tercih olablr :D |
ben Rico Paşa derim...Adam cok tecrubeli...Benım adayım o... |
normalde hiç penaltı kullanmayan oyuncular, seri penaltılarda süper kllanabiliolar we ben ibo.t nin hiç kçrdıını grmedim ama rico da grçktn ii |
bence koray kullasın iman gucu ıle vursun topa:D |
katılıom Strong:D |
baki derim başka bi şey demem :D |
kesinlikle koray kullanmalı. ayağı düzgün ve soğukkanlı. |
koray dıyorum gs macında cok gusel atmıstı |
bence koray kullanmalı ayağının içini en iyi kullanan futbolcumuz o |
Bence Nobre Atmali iyi pentali iyi bir forvet atar diye düsünüyorum... |
nobre veya koray |
bence kleberson veya ricardinho |
richardinho bence yani kesinlikle ibrahim üzülmez |
richardinho bence yani kesinlikle ibrahim üzülmez hariç herkeste atabilşir yani:) |
koray tabiki çünkü adamda zeka var ;) |
delgado tabii ki, her penaltı kaçırana bir daha penaltı attırılmazsa işimiz var... |
delgado kullanmalı... |
penaltıyı plase ile kukllanmayı asla anlayamam,% 90,80 olan gol şansın bir anda % 50 ye düşer ya sağyere,yada sol yere plaseyle.Bu yüzden bence kleberson atmalı penaltıları,allah ne verdiiyse vursun... |
Alıntı:
ya bu arada sol ayaklar penaltıyı iyi atamaz derler neden acaba ben bunu hep merak etmişimdir..bende sol ayağımı kullanırım bende fazla penaltı atmazdım futbol oynadığım zamanlar :) |
ya ricardniho sol ayak sol ayak solayaklar genelikle atamıyo benim favorim klebersonnn |
bence koray ya da burak kullanmalı baksanıza hep yıldızlar kaçırıyo... |
ricardinhooooooo |
delgado kullanmalı |
pence ilk yarı olursa delgado 2. yarı olursa tecrübesiyle ricardinho :) bence böyle anlaşma yapsınlar :) |
bence rico-burak-nobre(acil gol atması lazım..;) ) |
kleberson weya koray cunku takımın en soguk kanlı oyuncuları onlar... |
Delgado Atmali Bİr Tane KaÇirdi Dİye Hepsİnİ KaÇiracak Dİye Bİr Kural Yok, O Yoksa Nobre Veya Rİco Atsin |
Kesinlikle KORAY kullanmalı son vuruş süper şaşmaz. |
delgadoooo... |
Penaltıcı Delgado oldu Siyah-Beyazlı takımda maçlarda birçok penaltı atışının gole çevirilmemesinin ardından, takımda özel penaltı çalışmaları ağırlık kazandı. Sezon başından beri 2 penaltı atışından yararlanamayan Kara Kartallar’da takımın penaltıcısı Delgado olarak ilan edildi. Arjantinli yıldız daha önce formasını giydiği takımlarda penaltı atışlarını kendisinin kullandığına dikkat çekerek “Hayatımda ilk kez bir penaltı kaçırdım. O da Konyaspor maçına denk geldi. Bundan sonra penaltı olunca hiç tereddüt etmeden topun başına geçeceğim. Bundan sonra penaltı kaçırmamak için elimden geleni yapacağım” dedi. karakartal |
Penaltıcı Delgado Oldu.. http://www.yuklerim.com/uploads/cdd66459ec.jpg Siyah-Beyazlı takımda maçlarda birçok penaltı atışının gole çevirilmemesinin ardından, takımda özel penaltı çalışmaları ağırlık kazandı. Sezon başından beri 2 penaltı atışından yararlanamayan Kara Kartallar’da takımın penaltıcısı Delgado olarak ilan edildi. Arjantinli yıldız daha önce formasını giydiği takımlarda penaltı atışlarını kendisinin kullandığına dikkat çekerek “Hayatımda ilk kez bir penaltı kaçırdım. O da Konyaspor maçına denk geldi. Bundan sonra penaltı olunca hiç tereddüt etmeden topun başına geçeceğim. Bundan sonra penaltı kaçırmamak için elimden geleni yapacağım” dedi. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak karakartal - Penaltıcı Delgado oldu - 21 Eylül 2006 |
Bence Ricardinho veya Koray olmalıydı. Çünkü sorumluluk alabiliyorlar ve soğukkanlılar, ayakları da düzgün.. |
en doğru seçim olmuş |
Bende ricardinho veya Nobrenin olmasını isterdim ama delgadoda onları aratmaz heralde ii olmuş..... |
delgado iyidir o kullansin |
koray olmalıydı diyorum |
delgado en iyisi,doğru bi seçim olmuş |
Türkiye`de Saat: 23:02 . |