![]() |
koray,ricardinho,delgado,kleberson. benim tercihim bu şekilde. koray bu takımın penaltıcısı olmalı, ayağı düzgün, soğukkanlı ve sorumluluk alabiliyor. |
bence ricardinyo kullanmalı |
bence ricardınho veya güleç atmalı.gerçi penaltı atılsın gol olsunda kim atarsa atsın önmeli diil.yeter ki kale çizgisini geçsin artık yaaa... |
bencede DELGADO ATMALI |
delgado atmalı |
seyircinin isteğine göre penaltıyı atacak adam seçilir mi? bu nasıl bir mantık, delgado ve ricardinho aynı anda kadrodayken nobre'nin penaltı atması ne demek oluyor? penaltılardaki tercih sırası delgado ve ricardinho olmalıdır, tartışması bile abest, delgado basel'deyken tek penaltı dahi kaçırmadı, bir kere kaçırdı diye bir daha atmaması büyük saçmalık, bir saçmalık da tribündeki beşiktaş seyircisinin tutumu, herşeye hakim olduklarını zannediyorlar, artık penaltıyı atacak adama kadar karar mercii durumuna gelmişler, sadece takımı desteklesinler, eleştirilerini de adam gibi yapsınlar... bu ne ya, yeter artık!!!!!!!!!!! |
Bu laf banaysa ben penaltıcıyı biz seçelim demedim. Sadecebu konunun da canımı sıktığını belirtmek istedim. Bence de degado atsın. |
kim iyi atıyosa o kullansın ...idmanı izleyen bilir |
Alıntı:
dün akşam penaltı kararı verildiğinde tribünler nobre atsın diye bağırdı, onu söylemek istedim, saha içine bu kadar müdahale etme haklarını onlara kim veriyor anlamıyorum... |
Kesinlikle Ricardinho Yada Delgado Kullanmalıdır...! |
Türkiye`de Saat: 18:50 . |