![]() |
Alıntı:
|
Paniğe gerek yok. Bu penaltı olayı 'şans' işidir. Kaleci ya sağa atlayacak ya da sola. Dünyanın en iyi topçuları bile penaltı kaçırıyor. Del Piero, Brezilya-İtalya Dünya Kupası finali, Riquelme Villareal-Arsenal yarı final maçı vs. |
Alıntı:
delgado-ricardinho ikilisi sahadayken diğerlerinin penaltı noktasından en az 10 metre uzakta durmaları gerekiyor... |
BENCE DELGADO ATMALI heppp |
gol yollarında ve kım daha ııy penaltı atıyorsa o kullansın artık su soruna bır care bulunsunda kım atarsa atsın |
bende diyorum ki kleberson ve ricardinho'dan biri atmalı veya ikisi değişmeli atmalı |
ne olursa olsun HEP DELGADO KULLANMALI |
Yeni penaltıcı Ricardinho Delgado, Bobo ve son olarak da Nobre’nin topları kaleciye nişanlamasının ardından Tigana, Ricardinho’yu penaltıcı olarak belirledi Beşiktaş, bu sezon kazandığı üç penaltıyı da gole çeviremezken bu atışları yapacak olan yeni oyuncu belli oldu. Önce Konya maçında Delgado, ardından CSKA Sofya karşılaşmasında Bobo, son olarak da Nobre’nin topları kaleciye nişanlamasının ardından teknik direktör Tigana, Ricardinho’yu penaltıcı olarak belirledi. İdmanlardan sonra yapılan çalışmalarda penaltı atışlarının tümünü gole çeviren Brezilyalı futbolcu, “Artık bütün maçlarda penaltıları ben kullanıp gole çevireceğim. Bu konuda çok rahatım ve kendime güveniyorum” ifadesini kullandı. Fanatik |
şu penaltıları atalım artık penaltıları kullanan bütün oyuncularımız kaliteliydi ama yinede kaçırdılar umarım rico nun başına boyle talihsizlikler gelmezde bütün penaltıları gole çevirir |
doğru ve yerinde bir karar kutluyorum |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |