![]() |
geçende delgado yazmışlardı bencede rico kullanmalı |
birakin ya runje ye bile attirsan gol olmasi lazim..madem professioneller o zaman göstersinler professionelliklerini....delgadobikerekacirdi diye bi daha atamicakmi yani b |
slm bence de tam isabet.tigana doğruyu buldu sonunda.bide rico-delgado birlikte oynasalar hiç sorun kalmayacak ama neyse |
doğru bi karar delgado da olabilirdi |
penaltılar gol olsun da kim atarsa atsın:) |
ben delgadonun atmasını isteridim ama fark etmez nedense buca frikikçimiz var hala frikik golü atamadık neden acaba. |
kullan bakalım.... |
tecrübesinden ve tekniğinden dolayı ricardinho. o yoksa delgado kulansın bana göre |
Kartal'ın penaltıcısı Ricardinho27.09.2006 Beşiktaş, bu sezon kazandığı üç penaltıyı da gole çeviremezken bu atışları yapacak olan yeni oyuncu belli oldu. Önce Konya maçında Delgado, ardından CSKA Sofya karşılaşmasında Bobo, son olarak da Nobre’nin topları kaleciye nişanlamasının ardından teknik direktör Tigana, Ricardinho’yu penaltıcı olarak belirledi. İdmanlardan sonra yapılan çalışmalarda penaltı atışlarının tümünü gole çeviren Brezilyalı futbolcu, “Artık bütün maçlarda penaltıları ben kullanıp gole çevireceğim. Bu konuda çok rahatım ve kendime güveniyorum” ifadesini kullandı. (Fanatik) |
Vedran Runje |
Türkiye`de Saat: 06:28 . |