![]() |
insallah fark yemeyiz :S |
Umutlu değilim bu maçtan. Defansları fırt sadece. Diğer bakımdan çok iyiler. Ne diyelim inşallah bizimkiler süpriz yapar. Ama bir zahmet Mustafa hoca süpriz yapmasın. |
gs kolay rakiplerle ve hakem yardımlarıyla şu ana kadar güzel bir görüntü çiziyor. Biz bence bu sene derbilerde iş yaparız, çünkü iyi savunma yapıyoruz.Lyon-Porto maçlarıyla da gösterdik ki zor maçlardan alnımızın akıyla çıkıyoruz. 10 kişi kalmadığımız ve dandik penaltılara kurban gitmediğimiz sürece yenilmeyiz. Ha yenmek mi? O Nihat'ın, Bobo'nun, Nobre'nin ve Holosko'nun bileceği iş :) |
galatasarayi bu asamada yenmek cok zor birsey adamlar hem cokk iyi top oyniyorlar hemde cok formdalar mac cok zor gececek ha onlari yenemezmiyiz yeneriz ama hazir olan galatasaray bu macin favorizide bana göre galatasaraydir insallah bu maci aliriz |
Ben bizim açımızdan çok kolay geçeceğini sanmıyorum....İnşallah herşey artık yoluna girerde bu karamsarlıktan kurtulup adam akıllı bi maç izleriz...Şu an ki durumumuz bize hiç yakışmıyo maalesef... |
benim hiç umudum yok |
bnm umudum tabiiki var...drbiler herzman farklı olur;) bu gays'e birinn ağzının payınıvermesi gerekio..almaları gereken bi cevap var:Dtribün olarakta takım olarakta orda olcaz inanıorum..inşallah yanılmam... |
adı üstünde derbi bu lütfen bu kadar karamsar olmayalım... |
Bu karamsarlık ne ya fark yemesek bari yok yenilcez skor maç bitmeden belli olmaz Bu kadarda aşalık kompleksi yapmayalım Takımımızıda harcamayalım hemen... |
Alıntı:
Gaziantep Kayseri?bunlar müthiş savunma yapan takımlardı noldu?biz gençlerbirliğine bu kadar pozisyon verirken keita bizim deli ibo nun tarafını otoban yapar...gerçekçi olalım adamların hakkını yemeyelim...Yenebiliriz ama Beşiktaş a yakışır bir şekilde oynarsak |
Türkiye`de Saat: 07:38 . |