![]() |
TSL - 5.Hafta : Galatasaray AŞ 3-0 Beşiktaş JK TSL 5. HAFTA Galatasaray AŞ - Beşiktaş JK http://i0909.hizliresim.com/2009/9/11/2741.jpg Grafik Tamamen Şahsıma Aittir ! |
Konuyu biraz erken açtım ki böyle kendi forumumuzda derbinin soluğunu yaşayalım istedim. |
bence zor olacak bizim icin icimde cok kötü bir his var.. :S |
olumlu bi yorum yapılacağını zannetmiyorum zaten umarım süpriz olur hiç kimse yeneceğimize inanmayacaktır onun için inş bizm için süpriz olur |
Alıntı:
Yemin ediyorum aynı şeyleri düşünüyorum hiç bi farkı yok düşüncelerimin ama defansları hantal bizim hızlı oyuncular bi toparlansa :( |
Güvenmek istiyorum takıma ama şu oynanan 3 maça bakıldığında çokta ümitli değilim açıkçası. Çok zor maç , Çok tehlikeli maç... Ama tabi ki biz Beşiktaş'ız tabiki sahaya kazanmak için çıkarız. Takım ruhu olsun başka bişey istemiyorum. Ne diyeyim Allah yüzümüzü kara çıkartmasın ... |
hiç bişey olmaz merak etmeyin gs yide bu kadar büyütmeyin!... şu ana kadar kolaydı rakipleri.... ben umutluyum ;) |
g.birligine karsi oynadigimiz gibi galatasaraya karsi oynarsak ozaman bence bu mac berabere bitmez .. insallah takim kendini biraz toparlar maca kadar gercekden güzel bir futbol oynar mücale ettikleri göreyim kaybetsek bile icimde en azindan huzur olur be :D:D |
kızmayın ama bnce yeniiriz |
maç bir de Ali Sami Yen de...Taraftarları mutlu maç boyu hiç susmuyorlar derbi söz konusu olursa daha çok doldururlar orayı bu atmosferden etkilenmeyecek tek oyuncu Nobre dir her seferindede çakıyor zaten Gese ye...Keşke derbi bu kadar erken olmasaydı |
insallah fark yemeyiz :S |
Umutlu değilim bu maçtan. Defansları fırt sadece. Diğer bakımdan çok iyiler. Ne diyelim inşallah bizimkiler süpriz yapar. Ama bir zahmet Mustafa hoca süpriz yapmasın. |
gs kolay rakiplerle ve hakem yardımlarıyla şu ana kadar güzel bir görüntü çiziyor. Biz bence bu sene derbilerde iş yaparız, çünkü iyi savunma yapıyoruz.Lyon-Porto maçlarıyla da gösterdik ki zor maçlardan alnımızın akıyla çıkıyoruz. 10 kişi kalmadığımız ve dandik penaltılara kurban gitmediğimiz sürece yenilmeyiz. Ha yenmek mi? O Nihat'ın, Bobo'nun, Nobre'nin ve Holosko'nun bileceği iş :) |
galatasarayi bu asamada yenmek cok zor birsey adamlar hem cokk iyi top oyniyorlar hemde cok formdalar mac cok zor gececek ha onlari yenemezmiyiz yeneriz ama hazir olan galatasaray bu macin favorizide bana göre galatasaraydir insallah bu maci aliriz |
Ben bizim açımızdan çok kolay geçeceğini sanmıyorum....İnşallah herşey artık yoluna girerde bu karamsarlıktan kurtulup adam akıllı bi maç izleriz...Şu an ki durumumuz bize hiç yakışmıyo maalesef... |
benim hiç umudum yok |
bnm umudum tabiiki var...drbiler herzman farklı olur;) bu gays'e birinn ağzının payınıvermesi gerekio..almaları gereken bi cevap var:Dtribün olarakta takım olarakta orda olcaz inanıorum..inşallah yanılmam... |
adı üstünde derbi bu lütfen bu kadar karamsar olmayalım... |
Bu karamsarlık ne ya fark yemesek bari yok yenilcez skor maç bitmeden belli olmaz Bu kadarda aşalık kompleksi yapmayalım Takımımızıda harcamayalım hemen... |
Alıntı:
Gaziantep Kayseri?bunlar müthiş savunma yapan takımlardı noldu?biz gençlerbirliğine bu kadar pozisyon verirken keita bizim deli ibo nun tarafını otoban yapar...gerçekçi olalım adamların hakkını yemeyelim...Yenebiliriz ama Beşiktaş a yakışır bir şekilde oynarsak |
sakatlarımız çok o maça bobo yetiştirilmeye çalışılıyor ama zor diyorlar.adamlar da rotasyon düzeni var o yüzden bu maça as oyuncularıyla tam çıkacaklardır.kızmayın ama gs alır.tahminimce fb maçına kadar puan kaybetmezler o maçı da yenerlerse bu takım tutulmaz zaten. |
evet biraz erken olmuş.. antep maçındaki futbolu da görmeden yorum yapmamak lazım ama takım toparlanırsa iyi bir ders verebiliriz cincona. 2 haftada ğsyi şampiyon ilan ettiler! medyaya da iyi kapak olur. inanıyorum ben kartalıma..! BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAŞTIR ALTINDA KALIRSINIZ! ;) |
Alıntı:
hem derbi hic belli olmaz... bende inaniyorum kartalima:-) |
MORcivert Edip Yollamak Gerek |
içimde bu derbiyi kazanıcaz gibi bir his var..İnşallah kazanırız:) |
İnşallah kazanırız ama ilk 3 haftadaki performansa bakarsak ben hiç ümitli değilim.Üstelik gs her maç en az 3 gol atarken.Allah yardımcımız olsun. |
bizim için zor maç..kabul edelim..umarım kötü bir sonuç olmaz.. |
1-1 biter gbi me gelio =S |
Şans yanımızda olsun Allah yardımıcımız olsun (: berabere bitsede olur ama kazanmak ister bu kalpler :) |
hiç ama hiç umutlu değilim bu takımdan...inşallah beni şaşırtır.. |
Beraber biter veya yeniliriz yok ötesi... Keşke yanılsam :( |
4 haftada 3 gol atıp 1 gol yedik.gs ise tek maçta 4 gol atıp 1 gol yiyen takım.ilginç bir maç olacak ama yenilecez diye düşünüyorum.umarım yanılırım. |
ğsye ilk mağlubiyeti biz tattırcaz arkadaslar içimde harika bi inanç var.. gol atamıyor alabiliriz ama servet-zan ikilisine patlıcaz inş. :P :P |
yenme şansımız çok düşük gözüküyor:Sama inş yenriz Kalbimizde renklerin, bitmesede dertlerin, doyamam doyamam sana.... ne fener ne cimboma, aşığız beşiktaşa, doyamam doyamam sana |
Bna da yenemicz gibi geliyo ya. Allahm sevndr bizi.. |
ben umutluyum ama çok kısa vadede değil ve gs ile kısa vadede karşılaşıcaz ayrıca gs güçlü bir ekip , bunun yanısıra daha oturmuş , ancak ben futbolcu potansiyeli açısından bjkmizi daha güçlü buluyorum ilk etapta 1 puan için oynamalıyız çünkü eğer bu maçı kaybedersek moral motivasyon biter man utd maçındada kötü bir sonuç alınabilir buda ortaya erken havlu atma ihtimalini bile çıkarıcak kadar ileri götürebilir işi . burada iş birazda denizliye ve tsubasanın erken uyum sağlamasına düşüyor , tsubasa o maça mutlaka yetişmeli yoksa antep e karşı bile savunmayı aşamazken gs savunmasını hiç aşamayız tsubasa yetişirse yaratıcılığıyla kilitleri açar . |
geseye patlarıs.. patladıımızdada boğulurlar.. |
müsayit bi yerlerine bıçak müsayit olan diğer yerlerine uzun ince iğnelerden sokucaz ! |
inşallah içimdeki hissin tam tersi cıkar 3-2 olsun bızım olsun :) |
BoBo Nobre İkilisi süper olur ikinci yarı duruma göre nihat veya Holosko takviyesi yapılır tabata maça yetişirse Güzel işler bekliyorum |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |