![]() |
bu yanardağ artık patlamalı |
bakın bu teknik analizden sonra ne düşüneceksiniz: Galatasaray'ın her takıma 4-5 atmasının sebebi oyunu iyi parsellemesi yani şöyle; Galatasaray'ın oyunun her yerinde oyuncusu var bu da rakibin pas trafiğini bozuyor sonrada savunmaya dönen topa baros şok pres uyguluyor ve mecburen topu şişiriyorlar G.Zan ve servet ikilisi topu indirip takıma kazandırıyor ve takım öyle bi paslaşıyorki bu pas trafiğini engelleyecek adam zor bulunur çünkü basit ve hızlı pas yapıyorlar savunmanın başı dönüyor...yardımlaşarak oynuyorlar yani bizim takımda ve Türk futbolunda eksik olan şey İspanya ya da bu yüzden yenilmiştik...en sonunda baros a ara paslar veriliyor savunmanın başı döndükten sonra eğer o olmassa keita ve kewell ikilisi kanatları otoban yapıyor ki bizim İsmail keita yı tutamaz eğer Ekrem oynamassa kimse Kewell ı tutamaz ve bunun sonucunda içeri çevrilen toplar gol olur...ve duran toplar Rijkaard ne yaptı bilmiyorum ama öyle organizasyonlar yapılıyorki hayran kaldım duran toptan çok gol atacaklar.... Şimdi Bizim takımın analizi: Mustafa hoca ne kadar israr etsede bu takımın sistemi 4-4-2 olmalı ama M.Denizli nin 4-3-3 ten vazgeçeceğini zannetmiyorum o yüzden 4-3-3 ü değerlendireceğim...; şimdi savunma göbeğinden başlayalım Ferrari ve Sivok ikilisi Gaziantep ve Gençlerbirliği maçında pozisyon verdi azıcık becerikli olsalar gol yiyecektik o kadar güvenmeyin bu ikiliye bu ikilinin açığını ernst kapatıyor...ve bekler:eeğer sağ bekte Ekrem oynamassa kewell canımızı çok yakar ama Keita yı İsmail durdurabilirmi tartışılır...yani Kanatlara özel önlem alınmalı veya bu iki bek sıkı çalıştırılmalı...orta sahada iş yapan tek adam ernst gerisi fos ne tello ne fink son iki maçta bir şey yapmadı bu nereden belli? şuradan belli:G.Antep maçında savunmadan top almaya gelen tek adam ernst ti o çıkınca şişirmeye başladık topu yani ernst tüm oyun boyunca oyunda kalmalı...savunma-orta saha-Forvet hattı nın arası çok büyük birbirlerine fazla uzak oynuyorlar bu da problemdir...nihat desen ölmüş postunu arıyoruz Nobre kalas ama Gese ye özel bi çalışması var heralde o maç çok iyi oynuyor bobo şu anda kendinde değil o yüzden bobo dan yüksek performans beklemeyin...Holosko belkide H.Balta yı bu ligde zorlayacak nadir adamlardandır mutlaka içeri kat etmeli..... Gese'yi nasıl yeneriz, Şöyle: kanatlar korunmalı keita ve kewell engellenmeli arda ve eleno ya özel markaj(Tello ya yapıldığı gibi) yapılmalı Baros un önü kesilmeli ama bizde bunları yapabilecek bek ve oyuncu varmı?sadece ekrem ve Ernst yani bu maç çok pozisyon veririz ama eğer savunma ve forvet hattı birbirine yakın oynarsa çok pozisyon buluruzşansımız varsa ve hakan(veya rüştü) formunda olursa gol yemez ve gol atarsak kazanırız ama bu da az bi şans...Rijkaard ın 4-4-3 ü M.Denizli nin 4-3-3 üne üstünlük kuracaktır bu benim dediğim şekilde engellenir |
Bu macı alıcaz demdi demeyin ... |
Alıntı:
Şimdi ben konuya genel olarak cevap vericem katıldığım yerlerde var katılmadım yerlerde..! Şimdi gesenin en büyük avantajı bireysel beceriye sahip yane creativ oyunculara sahip bir takım, tabi bu bir dezavantajda olabilir!!! bi kere bence geseyi yenmek için iyi bir orta saha kurgusuna ihtiyacamız olacaktır topa basan rakibi oynatmayan buda fink ve ernst'e cok fazla sorumluluk yükliycez demektir...yüklemek zorundayızda!!! bence ikiside alman ekolunden geliyor ve tatlı sert bir futbol oynuolar disiplinliler ben beğeniorum tabi Finkten daha creative bir oyuncu alınabilirdi ama neyse...! ismail köybaşı zaten bu macta bence oynatılmamalı ne kadar istemezsekte mecburuz Üzülmeze cünki sağlam defans yapıyor!!! Köybaşının antalya macını unutmuorum zaten bir calım yedi evlere şenlik birde 6 mt. geride kaldı calımdan sonra!!! ofansı gelişmiş defansı zayıf bir oyuncu ismail ama daha cok genc kendini geliştirirse bence milli takımın bile vazgecilmezi olur!!! Ekrem yerinede İbrahim Kaşı düşünürdüm ben!!! Ayrıca defansımız bence sağlam pozisyon elbette verirsin ama genelde iyi bir kurgumuz var aslında..! Yenmenin yolu basit 10 numarızda geldi biz geseyi ancak orta sahada durdurabilir pres ve tatlı sert futbolla bu macın üstesinden gelcemizi düşünüorum zira forvette bence mutlaka Nobre oynamalı ve 4-2-3-1 taktiğide kadro yapımız için çok ideal bir taktirdir...Nobrenin arkasında nihat - yusuf veya tabata - tello oynamalı diye düşünüorum cunki beşiktaşın bu şartlarda bir pivot forvete ihtiyacı olucak top indiricek forvet nihat vurucak tello vurucak Tabata vurucak biri gol olucak yane..Nihatın ilk sezonunu hatırlatırım Real Sociedad'ta 22 gol attı..! Kovacevic indiriodu nihat bitiriodu bence bu mantıkla cıkarsak Nobreye ihtiyacımız var demektir...ALICAZ BU MAÇI herkes rahat olsun...Ben güveniyorum takıma :) |
arkadaşlar inanın gs o kadar abartıığnz kadar değil.o kadar basının abarltıldığı gibi değiller inanın.bobo toraman ekrem yusuf iyleştiler gs maçına kadar yetişirler.bide umarım tabatada kadroda olur.inş. oynar tek isteğim bu şaun.o yüzden bunları düşünr olursak gs bizi öle kolay lokma sanmasın en kötü beraberlik olur.yenilmemiz demek bile istemyorum böle bir ihtimal vermek istemiyorum bizim için çok kötü olur.ama eğer beşiktaşm takım ruhunu yakalayıp istediğimz gibi ii oynarlarsa biz gsyi her türlü yeneriz.o kadar abartılcak gibi değil gs inanın. |
Bobo bu maçta büyük ihtimalle sahada olacak herhalde.Tabata'da ilk 11'de başlar.Gayse çok şişiriliyor, dün ankara maçında rezil oynamışlar son dakikalarda duran toptan attılar ilk golü.Gözünüzde bu kadar büyütmeyin şunları.Eksiklerimiz büyük ölçüde takıma katılacak bu maça kadar, kazanacaz inşallah. |
Bence yenmemiz çok zor... ama inşallaj yeneriz. |
gs ye patlarız...patlarız patlamasınada nasıl patlarız! olumlu mu? olumsuz mu? |
Bu maçı alıcaz.Geçen senede aynı şeyleri söyledik.Gs de iyi top oynamıyor.Bizden iyi değiller.Biz biraz daha becerikli olursak bu maç bizim hemde 3-1(şaka gibi gelebilr ama maçtan sonra görüşrz:))) |
Bu macta favori olan takimin kim oldugu durumlara bakilinca ortada..ama bu tip maclarda genellikle favori olmayan takim galibiyeti aliyor insallah bizdede öyle olur ve Besiktasim bi sürpriz yapar ve derbiyi alip bizi sevindirir ve hala yarista oldugunun sinyalini verir ;) |
Bu Maç Eski Günlerimize Dönmek İçin Önemli bi Fırsat. |
Çok sakat davalar bunlar yaa eğer olaki Gs2ye yenilirsek birde man utd ' ta o zaman işte nasıll toplarız kendimizi bilmiyorum korkuyorum ama korktuğum kadarda gese macından ümitliyim biz onları ali samiyeden yenecez gibime gelior gercekleri tarih yazar tarihide S...N KARA KARTAL :D:D |
İNŞALLAH KAZANIRIZ İNŞALLAH BU MAÇI ALIR YÜKSELİŞE GEÇERİZ BİRAN ÖNCE |
Bakıyorumda bazı arkadaşlar maçın bir derbi maçı olduğunu unutup 4 maçlık performansla gs yener yok öyle yok böyle adı üstünde DERBİ sonucu belli olmaz tarihte çok örneği var illa formda olma olmamaya bakmaz iyi motive olan inanan kazanır Ama belli inanmayanlar var vazgeçin böyle yorumlarınızdan çıkacaz oynayacaz ve kazanacaz futbol bu onlar bizi küçümseyebilir ama son ankara maçını izledim eğer ankaraspor biraz daha baskılı oynasaydı ve birde birleşme ve adamklarını ankaragücüne geçme muhabbeti olmasaydı o maçı ankaraspor alabilirdi skorlar sizleri aldatmasın 3 maç fb 3 maç gs iyi oynadı 4. hafta ikiside zor kurtuldu TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN MİLLETİN AĞZINA FORUMUNA LAF, EĞLENCELİK VERMEYİN |
Alıntı:
|
bu maçı yenmemiz lazım inş yeneriz |
ne olursa olsun derbi farklı olur bence kazanmamız süpriz olmaz hatta ben kazanırız diye düşünüyorum tabata gol bile atar |
evet derbi farklı olur maçı gs alabilir |
Ka-Zan-Ma-Lı-YıZ.... |
bu kadar karamsar olmayalım arkadaşlar. |
Bu maçı M.Denizlinin son şansı olarak görüyorum eğer yenilirsek, kalacağını sanmıyorum, inşallah kazanırız, kazanırsak çıkış yakalayacagımıza inanıorm |
hadi beşiktaş!... |
Alıntı:
denizli öyle düşünmüyor galiba,,kaybedersek sorun olmaz diyor.. |
Muhtemel 11'imiz Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş yarın Mecidiyeköy'de karşı karşıya gelecek. http://www.karakartal.com/img/3/2009/takim021.jpg Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş yarın Mecidiyeköy'de karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak dev maçta, kariyerinde ilk kez derbi yönetecek Bülent Yıldırım görev yapacak. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Alper Ulusoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay. Derbi maçta hakem gözlemciliğini Erol Ersoy, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Doğan Ertuğrul ile Hakkı Köklükaya yapacak. Ezeli rakipler, derbi maç hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanlarla tamamlayacak. Derbi için hafta içinde satışa çıkarılan biletlerin tamamı tükenmişti. Derbi maça ezeli rakiplerin çıkması beklenen olası 11'leri şöyle: Beşiktaş: Hakan Ekrem Sivok Ferrari İbrahim Üzülmez Holosko Ernst Fink Serdar Özkan Tabata Nihat Galatasaray: Franco Sabri Servet Emre Aşık Hakan Keita Mustafa Mehmet Topal Kewell Arda Baros Kaynak: Anadolu Ajansı |
Tek bir şeyi rahatlıkla söyleyebilirim, biz bu maçı kaybetmeyiz...Öyle bi his var içimde, beraberlik ağır basıyor ama iyi bi taktikle, özellikle hücum oyuncularımızın, Tabata, Holo, Nihat başta olmak üzere, iyi bi maç çıkarmasıylan bugün samiyenden galibiyetle dönebiliriz...Maçın kilit isimleri, başta tabiiki M.Denizli, kaleci Hakan, bide Holo diyorum ben...Bunlar iyi olursa, galibiyet gelecektir, gayselilerde mosmor olacaktır...Holo-Nihat ikilisinden biri de bugün muhakkak bi gol atacaktır, umarım tabii... |
haydi beşiktaşım gollerinle şahlandır bizi |
bugün bu maçı her ne olursa olsun alacaz |
SaLdır Beşikta$ımm... Avlayalım morukları.. |
M.Denizli'nin Eseri : 3-0 Turkcell Süper Lig'de 5. haftanın önemli maçında Beşiktaşımız deplasmanda lider Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi. Sarı kırmızılıların adeta futbol oynamadan kazandığı maçta goller 4. dakikada Mustafa Sarp, 65 ve 82. dakikalarda Milan Baros kaydetti. http://www.karakartal.com/img/3/2009...5858596506.jpg |
valla bu kadarda olmaz ya gözlerim şişti resmen ağlamaktan yeterin valla ah beşiktaşım sana yakışmıyor bu futbolcular bu tekniktirekdör bu yönetim:S:S:(:( |
bence kendini kovdurmaya uğraşıyor mustafa denizli zaten bu sene zorla geldi göreve yaptıklarının başka açıklaması olamaz. bobo - nobre- holosko yedekse ekrem ön libero oynuyorsa, nihat sakatlıktan çıkıp tek forvet oynatılıyorsa bu zamana kadar kalesinde 1 gol gören hakan değilde sakat rüştü oynatılıyorsa bence kendini kovdurmaya uğraşıyor başka birşeyde değil |
bırakın artık bu işleri nasıl bi kadro kurdun kaleciye bak gelen gideni içeri alıyo iyi oyuncuları sonradan sok..! bırakın artık yeterr! |
Demirören istafa yeter artık Mustafa Denizli istafa fark ettiyseniz takım yenik kötü oynuyor gol yiyor bunların ikisi gülüyor.BÜYÜK BİR REVİZYON ŞART BU SENEYİ SAYMAYIN ARTIK. |
9 puan gerideyiz bunun hesabını kim verecek bize yönetim futbolcu t.direktör mü hiç sanmıyorum bunlar durdukça bizi daha geri götürürr ...................:@ |
mağlubiyetin tek sorumlusu Denizli\' midir? Bobo gibi bir kazmayı satmayan, son dakikada bir çuval paraya Tabata gibi verimsiz bir futbolcuyu alan, Sergen Yalçın gibi bir yıldıza nazire yapmak için sakat Nihat\'a yine dünyaları veren, Holosko, Fink, Serdar Özkan gibi verimsizleri bize yıldız diye kakalayan yönetimin bunda hiç bir payı yok mu? Elinizdeki malzeme neyse anca onunla yemek yaparsınız. Balık etiyle Adana kebabı yapılmaz. Hoş 3. golden sonra adam gülüyor ama, ağlanacak halimizin en güzel tasviri oluyor o kadar. |
İYİ AKŞAMLAR DENİZLİ TAKIMI İYİ ÇALIŞTIR ÇALIŞTIRAMIYACAKSAN ÇEK GİT ARKADAŞ BİR ŞUT YAAA BİR ŞUT ÇEKTİRMESİNİ ÖGRETEMEDİN TAKIMA YETSİN YAAA REZİL OLDUK ALEME BU OYUNUUN SKORU BU OLMAMALIYDI RAKİP KALEYE ŞUT ATMASINI ÖGRENİN DE ÖYLE GELİN YARIN AVRUPA MAÇLARINDA DÜNYAYA RREZİL OLACAZ BÖYLE GİDERSE ! |
demirören evet bncede artık vadesini doldurdu inşallah daha iyi bir başkan adayı çıkarda beşiktaşımızı toparlar tek dileğim bu. mustafa denizli içinde söyliyeceklerim var tabiki rüştü sakatlıktan yeni çıktı ısınmış olan hakanı oynatmadı riske girip rüştüyü oynattı keitanın karşısında ismail telef olur dedik ibo oynasın herneyse ismail çok iyi niyetli olarak iyi bir oyun çıkardı allahtanda bir iki pozisyonda geçildi o kadar bobo denen adam beşiktaştaki en ruhsuz adamdı bu akşam sakat fln demeyin sakat olsa oynamazdı koşmadı yürüdü mücadele bile etmedi bunu antremanlarda gören denizli neden oynatıyor anlamış değilim nobre varken nyse serdar özkan beşiktaşın değil sahanın en iyisiydi şansızlıkla kaçırdığı goller vardı bu sene çok iş yapıcak bundan eminim inşallah böyle devam eder mustafa denizlinin takımdaki yaptığı diğer değişiklikleri eleştiremicem çünkü taktik anlamdaydı ve normal karşılıyorum ancak bu maçın kaybedilmesi benim kalbimi ve eminim bütün beşiktaşlıların kalbinide çok kırdı inşallah bu sezon bir daha böyle bir maç yaşamayız yaşatmazsınız... bu arada demeden geçemicemm bu akşamki maçı izlerken demiröreni gördüğümde aklıma hemen şu sözleri geldi çifte kupayı aldıkta snra demişti ki seneye e az 2 yıldız sözüm var bir tanesine razıydık ama biz bu maçta bu şekilde sonuç alıyorsak eğer bunun esas sorumlusu yıldırım demirörendir sözünü tutmayan başkanın beşiktaşla işi olmamalıdır artık bu işi bırkmalıdır çok sevdiği beşiktaşına inanılmaz derecede zarar vermektedir inşallah gereğini yapar |
Galatasarayı atlattık sırada manchester var bize 4 avans veriyorlar hatta manchester kale boş oynamayı düşünüyor :D Bunu deyip eğlenmekten başka çaremiz yok, yazık vallahi yazık. Liverpolu yen sonra 8 tane ye hiç o galebiyetin gurunu yaşayama çifte kupa al sonrada daha 5. haftadan iderin 9 puan gerisine düş olacak işdeğil |
ben başka maç izledim galiba da gs nin kaç pozisyonu var? rüştü ve bülent yıldırım yüzünden denizli risk aldı.bence sadece bu yönden eleştirilebilir serdar da futboluna sürekli ekliyor bu sezon.bence sahanın en iyisiydi.hemen harcamayın çocuğu.inş daha da iyi olacak |
Yazıklar olsun...Adamlar resmen dalga geçti yaf bizlen, Rijkard alay etti Denizli\'ylen...Hala onu savunanlar varsa, hala bu takımdan, bu oyun anlayışından medet umanlar varsa onların haline acıyorum, cidden değmez, bu kadar kahrolmaya, üzülmeye değmez...Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum, 5 haftadır Denizli\'nin yanlışlar yaptığını söyledik, bugün bari bunları yapmasın dedik, ama yok, aynı tas aynı hamam, tek forvet, Nihat...Bunu bir teknikdirektör nasıl düşünür anlamak mümkün değil, bunlara rağmen hala Denizli\'yi nasıl savunurlar bunu da anlamış değilim....Neymiş Denizli 50 yıllık futbol adamıymış, yaf 50 yıllık futbol adamı bunları yaparsa daha da ayıptır bu!..Hangi zihniyetle hareket ediyor biri bana anlatsın, biz ne oynuyoruz, hangi sistemle oynuyoruz, kim nerde oynuyor, Ekrem Tabata bugün nerede oynadı, Ernst\'i 10 numkara gibi oynatmanın mantığı ne, Holoyu 70\'e kadar bekletmek niye, en önemlisi de Nobre-Bobo-Holo-Nihat dörtlüsü varken elinde, sadece maça 1\'iylen başlamak niye...Bu kadar hata yapılır mı yaf bir maçta, hem de gayse maçında, adamlar oynamadan 3 tane attı, Arda Kewel sahada yoktu, olsalardı ne olurdu Allah bilir, ama böyle giderse Manu maçında bizde bileceğiz!..Sonumuz hayrola ne diyim...Manu maçında yenilirsek demiyorum, gol atamazsak, maç 0-0 bitse dahi taraftar isyan eder, Denizli-Demirören ikilisinin sonlarını iyi görmüyorum... |
Türkiye`de Saat: 00:29 . |