![]() |
Beraber biter veya yeniliriz yok ötesi... Keşke yanılsam :( |
4 haftada 3 gol atıp 1 gol yedik.gs ise tek maçta 4 gol atıp 1 gol yiyen takım.ilginç bir maç olacak ama yenilecez diye düşünüyorum.umarım yanılırım. |
ğsye ilk mağlubiyeti biz tattırcaz arkadaslar içimde harika bi inanç var.. gol atamıyor alabiliriz ama servet-zan ikilisine patlıcaz inş. :P :P |
yenme şansımız çok düşük gözüküyor:Sama inş yenriz Kalbimizde renklerin, bitmesede dertlerin, doyamam doyamam sana.... ne fener ne cimboma, aşığız beşiktaşa, doyamam doyamam sana |
Bna da yenemicz gibi geliyo ya. Allahm sevndr bizi.. |
ben umutluyum ama çok kısa vadede değil ve gs ile kısa vadede karşılaşıcaz ayrıca gs güçlü bir ekip , bunun yanısıra daha oturmuş , ancak ben futbolcu potansiyeli açısından bjkmizi daha güçlü buluyorum ilk etapta 1 puan için oynamalıyız çünkü eğer bu maçı kaybedersek moral motivasyon biter man utd maçındada kötü bir sonuç alınabilir buda ortaya erken havlu atma ihtimalini bile çıkarıcak kadar ileri götürebilir işi . burada iş birazda denizliye ve tsubasanın erken uyum sağlamasına düşüyor , tsubasa o maça mutlaka yetişmeli yoksa antep e karşı bile savunmayı aşamazken gs savunmasını hiç aşamayız tsubasa yetişirse yaratıcılığıyla kilitleri açar . |
geseye patlarıs.. patladıımızdada boğulurlar.. |
müsayit bi yerlerine bıçak müsayit olan diğer yerlerine uzun ince iğnelerden sokucaz ! |
inşallah içimdeki hissin tam tersi cıkar 3-2 olsun bızım olsun :) |
BoBo Nobre İkilisi süper olur ikinci yarı duruma göre nihat veya Holosko takviyesi yapılır tabata maça yetişirse Güzel işler bekliyorum |
Türkiye`de Saat: 07:38 . |