![]() |
Bu Maç Eski Günlerimize Dönmek İçin Önemli bi Fırsat. |
Çok sakat davalar bunlar yaa eğer olaki Gs2ye yenilirsek birde man utd ' ta o zaman işte nasıll toplarız kendimizi bilmiyorum korkuyorum ama korktuğum kadarda gese macından ümitliyim biz onları ali samiyeden yenecez gibime gelior gercekleri tarih yazar tarihide S...N KARA KARTAL :D:D |
İNŞALLAH KAZANIRIZ İNŞALLAH BU MAÇI ALIR YÜKSELİŞE GEÇERİZ BİRAN ÖNCE |
Bakıyorumda bazı arkadaşlar maçın bir derbi maçı olduğunu unutup 4 maçlık performansla gs yener yok öyle yok böyle adı üstünde DERBİ sonucu belli olmaz tarihte çok örneği var illa formda olma olmamaya bakmaz iyi motive olan inanan kazanır Ama belli inanmayanlar var vazgeçin böyle yorumlarınızdan çıkacaz oynayacaz ve kazanacaz futbol bu onlar bizi küçümseyebilir ama son ankara maçını izledim eğer ankaraspor biraz daha baskılı oynasaydı ve birde birleşme ve adamklarını ankaragücüne geçme muhabbeti olmasaydı o maçı ankaraspor alabilirdi skorlar sizleri aldatmasın 3 maç fb 3 maç gs iyi oynadı 4. hafta ikiside zor kurtuldu TAKIMINIZA SAHİP ÇIKIN MİLLETİN AĞZINA FORUMUNA LAF, EĞLENCELİK VERMEYİN |
Alıntı:
|
bu maçı yenmemiz lazım inş yeneriz |
ne olursa olsun derbi farklı olur bence kazanmamız süpriz olmaz hatta ben kazanırız diye düşünüyorum tabata gol bile atar |
evet derbi farklı olur maçı gs alabilir |
Ka-Zan-Ma-Lı-YıZ.... |
bu kadar karamsar olmayalım arkadaşlar. |
Türkiye`de Saat: 14:19 . |