![]() |
Bu maçı M.Denizlinin son şansı olarak görüyorum eğer yenilirsek, kalacağını sanmıyorum, inşallah kazanırız, kazanırsak çıkış yakalayacagımıza inanıorm |
hadi beşiktaş!... |
Alıntı:
denizli öyle düşünmüyor galiba,,kaybedersek sorun olmaz diyor.. |
Muhtemel 11'imiz Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş yarın Mecidiyeköy'de karşı karşıya gelecek. http://www.karakartal.com/img/3/2009/takim021.jpg Turkcell Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş yarın Mecidiyeköy'de karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak dev maçta, kariyerinde ilk kez derbi yönetecek Bülent Yıldırım görev yapacak. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Alper Ulusoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay. Derbi maçta hakem gözlemciliğini Erol Ersoy, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Doğan Ertuğrul ile Hakkı Köklükaya yapacak. Ezeli rakipler, derbi maç hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanlarla tamamlayacak. Derbi için hafta içinde satışa çıkarılan biletlerin tamamı tükenmişti. Derbi maça ezeli rakiplerin çıkması beklenen olası 11'leri şöyle: Beşiktaş: Hakan Ekrem Sivok Ferrari İbrahim Üzülmez Holosko Ernst Fink Serdar Özkan Tabata Nihat Galatasaray: Franco Sabri Servet Emre Aşık Hakan Keita Mustafa Mehmet Topal Kewell Arda Baros Kaynak: Anadolu Ajansı |
Tek bir şeyi rahatlıkla söyleyebilirim, biz bu maçı kaybetmeyiz...Öyle bi his var içimde, beraberlik ağır basıyor ama iyi bi taktikle, özellikle hücum oyuncularımızın, Tabata, Holo, Nihat başta olmak üzere, iyi bi maç çıkarmasıylan bugün samiyenden galibiyetle dönebiliriz...Maçın kilit isimleri, başta tabiiki M.Denizli, kaleci Hakan, bide Holo diyorum ben...Bunlar iyi olursa, galibiyet gelecektir, gayselilerde mosmor olacaktır...Holo-Nihat ikilisinden biri de bugün muhakkak bi gol atacaktır, umarım tabii... |
haydi beşiktaşım gollerinle şahlandır bizi |
bugün bu maçı her ne olursa olsun alacaz |
SaLdır Beşikta$ımm... Avlayalım morukları.. |
M.Denizli'nin Eseri : 3-0 Turkcell Süper Lig'de 5. haftanın önemli maçında Beşiktaşımız deplasmanda lider Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 Galatasaray üstünlüğüyle sona erdi. Sarı kırmızılıların adeta futbol oynamadan kazandığı maçta goller 4. dakikada Mustafa Sarp, 65 ve 82. dakikalarda Milan Baros kaydetti. http://www.karakartal.com/img/3/2009...5858596506.jpg |
valla bu kadarda olmaz ya gözlerim şişti resmen ağlamaktan yeterin valla ah beşiktaşım sana yakışmıyor bu futbolcular bu tekniktirekdör bu yönetim:S:S:(:( |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |