![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
MY IMMORTAL ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | uff yaa bu ne böyle ben de bu olayın bi benzerini duymuştum.örümcek için. birinin kulağının içine girip orta kulağında yaşamay başlamış.ee yaşaması için ortam sıcaklığı müsaitmiş.onun resimleri falan da vardı.ağ falan yapmıştı kulağa ![]()
__________________ ................BEŞİKTAŞ............... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #74 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() Doğru ya,şimdi o ahtopotun bile çocukları olmuştur ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşım paylaşım için saol ama bana uyudrma habermiş giib geldi genede bilmem eğer gerçek ise çok enteresan
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bidaa DNze GİRmiceMMmm...... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir daha atlas okyonusunda yüzmeyeceğim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/korku/12590-hamile-sanilan-genc-kiz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 18:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |