![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #261 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok şükür bugüne kadar bir karabasan olayı falan yaşamadım ama bu kadar sayfayı okuyacağım diye fenalık geçirdim. Sırf bu yüzden her an basabilir. Ne yazdığınızı merak ettim,bütün sayfalardaki mesajları okudum. Ayet-el Kürsi okuyun,bir şey olmaz.![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| |
| | #264 | |||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() karabasan ![]() Konu forza_bjk34 tarafından (03-08-2009 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #265 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepimiz çarpılcaz şimdi ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #267 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben küçükken yaşadım, tavsiye etmiyorum ![]() | ||
| | |
| | #269 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bende herkes yaşasa keşke ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |