![]() |
Korkularınız neler...... Ben en çok böceklerden korkarım böceğin büyüklüğü önemli değil hertürlüsünden korkuyorum özellikle tüylü ve yavaş hareket edenlerinden üzerimde görsem bayılırım...en çok korktuğum özellikleride üzerinize ağ attıkları zaman siz kolunuzu sallasanız bile o bir şekilde size ulaşıyor ... |
Sevdiklerimi kaybetmekten korkarım!... |
Futbol oynayamamak! |
Hani şu adam öldürüyorlar canlandırmayla anlatırlarya, parmak izi falan hele birde akşamsa hele bide teksem evde ödüm kopar...:eek: :eek: |
:D :D :D Alıntı:
|
Alıntı:
|
tek basıma korku filmi isliemem :) |
her zaman yanlış anlaşılmaktan korkmuşumdur. tabiki allahtan korkarım. |
YÜksekten Korkarim.mİĞdem Buklanir,baŞim DÖner,aŞŞaĞi DÜŞecek Gİbİ Olurum.5.kattan Yukarisi Bu Duygular İÇİndeyİm.hahaaahaaaa |
sewdiklerimi kaybetmekten ve sewgisizlikten korkarımm.... bide ruhani konular beni çok ürkütür.... :D |
yüseklik |
bende farelerden korkuyorum demiyimde igreniyorum bide köpeklerden korkuyorum cünkü kücüklümde bir köpek saldirmisdida bana ondan beri korkuyom:D |
hafızamı kaybederek tüm bildiklerimi unutmaktan korkuyorum... |
bi gün sevdiklerimi kaybedip yalnız kalmaktan korkuyorum... |
Gulyabani:D:D |
Sevdiklerimi Kaybetmekten baska hic birseyden korkmam... |
ben ençok kaza olayında bulunmaktan korkarım bide yanlız kalmaktan yanlız asla olamam |
beşiktaş ı kaybetmekten |
ben en çok kaza anında olmaktan ve yanlız kalmaktan:eek: |
Alıntı:
|
Alıntı:
futbol oynamamak DAN COOOOK KORKUYORUM :D |
sakat kalmaktan ya da yaslanınca yatalak kalmaktan korkarım |
hayır cevabından korkarımm |
sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum |
yanarak ölmekten... |
yükseklikten korkarım |
evet sevdiklerimi kaybetmekten ve onlara bişey olmasından korkarım |
ya valla örümceklerden cok acaip derecede korkuyom.onlara karsi fobim var...hatta bu mesaji yazdigimda bile ellerim titrio.....ama genelde böceklerden de cok korkarim ve yüce rabbimizden korkarimmmmm........ |
Korkumuz Ölüm diil, Senden ayri Kalmak BESIKTASIM |
böceklere karşı korku değilde tiksinti var...sakat kalmaktan , yatalak olmaktan vücüdumda herhangi biryerin eksik olmasından korkarım... ama en çok KENDİMDEN korkarım.... |
aşık olamamaktan korkuyorum!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
karanlıktan |
ölüp sevdiklerimden ve beşiktaşim kopmaktan korkarim.. |
ölmekten |
depremden |
canım kadar sevdıgım sevdıklerımı kaybetmeye korkarım bıde yanlız kalmaktan |
Alıntı:
|
en buuk korkum basıma geldı sımdı hıcbıseyden korkmuorum sanrım bı tek sey dısında bırını unutmaktan we baska bırıne asık olmaktan korkuorum cunku yenı bırını o kadar sewemeyecegımı bılıorum |
Türkiye`de Saat: 17:30 . |