![]() |
halka |
shutter Netlog | dış link |
halka ve seytan kiz |
son zamanlarda ürperten filme hiç denk gelmedim konular hep aynı gbi gelio ama freddy harbi güzeldi yani |
ben türk yapım olarak barda filmini unutamıyorum çok kötüydü günlerce etkisi altında kaldım :( |
hotel 1 ve 2 bide lanetli tepe kolay kolay korkmam ama onlar çok kotuydu |
ben korku fılmden baska bısı ızlemem ama hepsı cok gusel... benı of korktum falan dıe bısı olmadı..sadece otel testere fılan gusel .. |
korku filmlerinden çaki serisini çok seferim çaki favorim çok güsel işler yapıoo :D bide korku filmleri hep aynı şimdiki .. texas katliamı 2 yi izledim mesela gülmekten karnıma ağrı girdi valla yok böle bişe |
Alıntı:
|
korkmadığım için cvp vermicm:) |
testere ve otel serisi iiydi.. |
Kanlı Ayakkabı (orijinal adı: Bunhongsin), yönetmenliğini Yong Gyun Kim'in yaptığı 2005 Güney Kore yapımı, korku-gerilim filmidir. Filmin Sloganı: Kadın kıskançlığı öldürür mü? Yönetmen, kadın ruhunun içine girerek, kadın kıskançlığı ve ihtirasları üzerinde psikolojik anlamda yoğunlaşıyor. Buradan insanı ürküten ve kısa da olsa kadınlara karşı küçük bir korku yaşatıyor. Jae-su da ayakkabının gizemi kadar gizem taşıyor hikayede. Filmi seyrederken Su-jae'den bir ara gerçekten ürküyorsunuz. O, kocasından boşanmış mı, yoksa vahşice öldürmüş mü, hep ikilemde kalıyorsunuz finale kadar. |
garez 1-2 |
sessiz tepe hatta dünyanın en korkunç filmi seçildi... |
testere hepsi tepenin gözleri 1 23 texas katliamı otel 1 2 |
sessiz tepe filmi gerçekten çok güzeldii |
benim favorim TESTERE serisi.. çok beğendim... |
Tepenin Gözleri inanılmaz iğrenç bi filim |
bence en korkuncu dabbe |
Korkuns bir film serisinden cok etkilenmiştim ben de ... :) halka olabilirr ... |
korku filmi islamem üniv.deyken bikere zorla izletmeye kalktılar seytanı ama onlara zehir ettim filmi desem yeridirhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
RED HOUSE-KIRMIZI EV 4 cdlik bir film korku filmi seven herkese tavsiye ederim |
korku filminde millet tam geriliyo ben basıyorum kahkahayı deli durumuna düşüyorum:) o yüzden fala izlemiyorum ama danne berbattı |
ben korku filmlerinde genelde gülüyorum o yüsden deli diyolar:) ama en berbat olanı dabbeydi komediydi remen |
dabbe komediydi tam ya |
dabbe ve semum çok amatörce filmlerdi en iyi korku filmi korkunç bir film serileri :D |
testere,tansiyon,otel,öldüren oyun,halka,ölüm çıkmazı ve ölümcül bedel... korkutmayan ama heyecanla izlenen filmler... |
adını bilmediğim bi film ormanda geçiyor yabani görünümlü adamlar falan insan yiyolar o filmin üüstüne yemin ettim bidaha seyretmem film die ama tabi bozdum:D |
çok korkutucu olmasada testere serisi çok zekice hazırlanmış ve çok hoş .. ayrıca otelde güzel film |
garez |
scary movie :bebored: |
ya bence halkada çok korkunc hele ordaki o samara |
tek kelıme the rıng iki kelıme oldu :D |
hiçbirinden korkmam .türkler saçma olmamak kaydı ile adam gibi cinli film yapsın korkarım. |
Türkiye`de Saat: 22:27 . |