![]() |
şu ana kadar izlediğiniz en iyi korku filmi hangisi benim öldüren oyun |
Ben izlediğim hiç bir korku filminden korkmadım hatta güldüğümde oldu(fredy nın kabusları:) ama gerildiğim tek film otel oldu oda igrenç zaten öldüren oynunda dolabın içinde saklanma sahnesi korkunçtu o kadar Not:korku ve komedi filmi sinemada izlenir |
Alıntı:
|
korku filmleri izlemem ben acyip korkuyorum böle seylerden......... |
ben aslinda pek korku filmi bakmam...ama the ring serisi korkunctu.... |
ben korkamıyorum filmlerden...bazılarıda korkunç olsun die iğrenç oluo onlarada gülüorum :D ama testere serisi,halka filmleri,şeytan çarpması güsel filmler... |
walla o kadar çok korku filmi izledm ki artık neler olacağını söleyebilck duruma geldm ama cadılar bayramı serisini sewerm michael süper bi adam bence:D |
Alıntı:
belli bi yerden sonra tahmin etmek çok zor olmuo zaten....tıkanıyolar birbirine benziyen onlarca film var :) |
turklerin yaptığı en korkunç film ''okul'' dur tüylerim diken diken oldu :D |
ya korku olarak aklımda yok ama en komik çığlık geldi bana |
ya ben korku filmlerinde korkudan degil gülmeden ölüyorum... |
halka, exorcist,garez,13.cuma,hasat,çığlık bunların hepsi gerçekten çok kömik de bana öldüre oyun farklı geldi açıkçası baya tırstım |
testere 2 yi tek geçerim |
5 sene önce çığlık derdim :D |
Seytan filmi cok iyi ama Filimde korkmaktan cok güldüm ya |
halka baya bi tısrmıştım :) |
|
|
Alıntı:
|
garezden sonra gitmedim bir daha korku filmine:D |
Testereyi korku film olarak sayarsak favorim testere serisi ama günümüzde korku filmi falan yok.(testerede gerilim filmi zaten)Korku olarak ne yaprlarsa yapsınlar insanları ürkütemiyorlar,hatta bazen güldürüyorlar... |
Alıntı:
|
korku fılmı pek ızlemıyorum |
Alıntı:
|
vallah ben hic kormadim böyle filmerde sade the ring güzeldi ve scary movie :D cok komik :D |
ölüler ülkesiydi galiba.. |
Kısa metrajlı bile olsa "jessica " ve "Chocolate" izledigm en güzel korku filmleriydi..Bence korku filmleri kan'a ve birden bire karşınıza çıkan katillere yaratıklara ne kadar az yer veriyor ve buna ragmen korkutabiliyorsa o zaman kıvamına gelmiştir.. yoksa pat diye karşınıza çıkan adamlardan yahut insanları parçalara ayıran sahnelerden korkmam .. |
Stephen King'in Rose Red Konağı . Film biraz uzun ama akıcı benım beğendiğim bir filmdi |
jaws 2 |
:D korku filmi asla seyretmemmmmmmmmm hakket korkuyorum... |
1453 müydü kaç numaralı odaydı o bea:D |
100 numaralı adam :D |
Alıntı:
ayy ewt o film cok korkuncc :D:D |
otel filmi var yalnız korku değilde faşistliği insanı ürpertiyo sadece..bi araştıramada yüzyılın korku filmi şeytan seçilmiş bu arada |
ben hayvan mezarlığını beğenmiştim ama korkamıyorum bi türlü gerçekten korkmak için alıorm ama "gerçek deil lan bu" düşüncesini kafamdan bi türlü atamadıımdan korkamıorm :S |
"gerçek değil lan bu" puhahahaha :D:D:D |
Alıntı:
aynen öyle :D |
gen çok korkunç |
tek korktuğum film chucky ydi...çünkü seyrettiğimde çoook küçüktüm:D:D:Dondan beri de hiçbir filmden tırsmadım ama kefaret hoşuma gitti... |
otel-II gibisi yok |
Türkiye`de Saat: 01:13 . |