![]() |
hamile sanılan genç kız ... 14-15 yaşlarındaki bi kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyomuş, sabahları yataktan çok zor kalkıyomuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bi erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyomuş. Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, "Bu yaşta... Allahım, allahım, kepazelik bu" dese de kız hala hamile olmadığını söylüyomuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye götürmüş. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşılmış. Çünkü karnında son derece büyük boyutlara ulaşmış bi tümör tesbit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi ortaya çıkmış. Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış taabi. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör sandıkları şey kocaman bi ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış. Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle birlikte okyanus kenarındaki bi kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış |
offf be iğrenç bişeymiş aslında...valla bunu okuyunca insanın denize girmeyesi geliyor... |
migdem bulandi valla böyle bisey hic duymadim duymakta istemem |
Cok ilginc Tövbe Yarabbim Hayatimda il Defa Böyle Birsey Duyuyorum... |
hehehe ucuz kurtulmus... |
ögh cok igrenç yha yine ucuz atlatmıs ama |
Bi Gün Sizin Miğdenizede Girebilir O Yumurtalar.:confused: |
allah kimseye göstermesin ya igrenc birsey... |
way be çok fena bişey bu |
Allahtan erkek yutmamış düşünsene hamile erkek :D |
ıyy denizden tırsarım hep zaten varmış sebebi:)ne diyelm allah kimsenin başına wermesn |
:eek: :eek: :eek: :eek: ya ınanmıyorum boyle bıseyın olduguna:eek: :eek: :eek: :eek: allahın ısıne karısılmaz |
bu ne biçim haber ya,ahtapot yumurtası yutmuş yok karnında büyümüş cıx cıx:) |
Alıntı:
|
bu ne yaaaa |
düşünsenize ahtapot büyüyüp koLLarını kızın ağzından çıkardığını aynı korku filmlerinde ki gibi |
çok iğrenç... |
Alıntı:
|
ohaa yani :S |
ben bunu duymuştum...daha kötüleri var.......bu tür şeyden dolayı kaç tane kız töreleri gereği öldürüldü :(:(:(:( |
bu ne be iğrençmiş meriç |
Bunu yeni okudum, enteresan. |
:)mürekkebi değerlendirselrmiş bari |
tuhaf valla |
yuhaa.oha. hatta çüş ... bu ne böle :s: |
Alıntı:
|
Yuhhhh be. Kimi hamile kalmayı beceremiyo bu kız ahtapot doğuracakmış. Neyse geçmiş olsun.. |
bu ne yaw çok fena |
pek inandırıcı değil, her türün bir gelişme ortamı var, mantıksız geldi bana |
bu ne beee...... |
çok iğrenç |
artık denize girmem.. |
ne yani kız şimdi ahtapot mu doğurcak:D:Diğrenç bişey |
yav çok iğrenç yaa bende açılmıştım yav baanda bişi olmsın çok su yuttum ahtopot angel ne guzel olur hee :D:D:D Allah korusun yavss |
cok kaba olcak ama oha dıorum baskda bişi diemıcem valla:D |
çok kötü bişidir ya |
ya doktor acaba neler hissetti bende bunu merak ettim valla düşüp bayılmıştır kesin hehe... |
türkiyede bunun aynısı kadının tekinin başına geldi. yaşlı teyze su kanalına gitmiş oradan su içerken yılanın yumurtasını yutmuş ve karnında yılan büyümüş daha sonra ameliyatla aldılar:(:( |
ben bişey biliyrda nefret ediyrm denizden ya,iğrençti,doğruysa tabi... |
Alıntı:
hastasın olm sen :D |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |