![]() |
doktorun elindeki ne olabilir?? |
uf bu ne yaw :( |
bole bısey yok yaa:S |
adamın içini kökten çıkarmışlar galiba:( |
biri açıklcak mı bu ne :( |
bence o doktor deil ya bi yanlışlık var böööö:( |
ihh buneya |
yağlarını aldırmış biri:) |
yok be ne yağı hem nerden çıktı bu anlamadım ben?:( neyse nerden çıktıysa çıksın ama bunun mantıklı bir açıklaması var ama dimi bayanlar baylar :):):):):):) |
bu ne yaww |
böle bişi yok bee foto montajdır |
adam liposakşın yaptırmış herhalde ne kadar ya varsa almış :) |
bu kesinlikle fotomontaj ya olamaz böle bişey |
iğrenç bişi :S |
bencede fotomontaj |
ne oldugunu nalamadım ne çıkarmış öle o ya |
Alıntı:
|
BÖÖÖÖÖBBBB |
doktor işi biliyo yaa güzel bir parça |
kazak |
bu ne yaaa(ama biri açıklıcak mı bunu:s) |
bence elindeki bir insanın organıdır |
hala açıklanmadı mı bu :( |
bence fotomontaj bunlar |
200 250 kilo olan bi adamın karın yağlarını alıyolar.ben gördüm bunu.adam halen 150 200 kilo var :)....dehşet şişman bi adamdı.şişmanlıktan etleri bi tuhaf olmuş :( |
amanııınn ovaryum u falan mı almışlar yoksa:S:S |
arkadaslar bunlar tıp ogrencileri deney yapiyorlar kadavra üzerinde bagirsagini almislar oke ogrenmis oldunuz az da olsa bilirim yani icinden geliyoruz bu isin |
bune yaaa |
bariz yok!o kütlede ve hacimde bi et yıgınını bi yerden cıkartcan,üstün başında ayşe teyza misali terteimz olcek,iki damla kandan başka bişi yok bea,foto çakma bence! |
çok kötü |
tümör olmasın ? |
bu nee ya....????? |
bence o bir elbise kanlar içinde ha bir önceki ameliyatta kadının içinde birisi unuttu ise onu bilemem buda unutlumazya belli mi olur doktorun kafası güzelse oda unutmuş olabilir o anda kimbilir hemşirenin de aklı nerde idi o damuamma yani herşey olabilir |
Alıntı:
Alıntı:
|
adamın derisini yüzmüşler:D |
böyle bir şey yok fotoshop ta oynanmış biraz resmin üzerinde abartılmış yani iğrenç ama ne kadar da olsa |
bence adam yanmış ve derisini almışlar. üff kelle paça gibi kokuyodur o şimdi :) |
bu bir kadının sırtından alınmış tümör... discovery chanelda izlemiştim. kadını 1 hafta testten geçiriyorlar ve alınıyor. ağırlığı 70 - 75 kiloydu sanırım... |
Alıntı:
|
o nassı bi tümör yaa resmen vatandaşın sırtından alien çıkarmışlar :) |
Türkiye`de Saat: 06:18 . |