![]() |
Aynalar Yalan Söylemez Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz? Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz. "Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz. Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve moktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı? Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte.... |
ben gece uyuyamadıımda yatağımda otrurum ve tam karşımda ayna var ama şimdiye kadar böle bişi olmadı..bundan sonra olaya bu psikolojiyle bakcağım için cin grcem ve korkudan ölcem:D hep senn yznden mehmet:D:D |
pek inanmak istemesemde bizim bi tanıdığımızın başına gelmiş gelin görünmüş aynada :) gece aynanın karşısında hayatta durmam zaten denemeyede gerek yok :D:D |
korkutma ln adamı:D |
Ahmet dene ablacım sonra bize anlatırsın korkucak bişey yok :D:D |
Yok beeee...Allah korusun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu aynalar acayip gizemli nesneler.. |
o zaman büyüklerimiz boşuna demiyo gece aynaya bakmayın diye bide gece aynaya baktığında güzelliğini alır derler:D:D saol |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tırstım valla:(:(böyle şeyler konuşayın ben korkarım:) |
Alıntı:
|
deneyeceğim ... denemesem mi acaba :D |
Alıntı:
|
işim gücüm yok bide bunlan uğraşcam :D:D ben direk uyurum işim olmaz :D |
mehmet'i yalancı çıkardım burda:D ama valla ahmet olmuyor:D:D |
Alıntı:
|
Dur ben bunu bu gece yapam zaten canım sıkıntısından bir şey yapamıyorum :D Kanka oluruz belki acayip yaratıklarla haha:D |
Sen denedinmi mehmet bunu :D Alıntıdır diye göremedim de :D İlk önce sen yap ölmezsen ben yaparım :D |
ben denedim yhaa bişey olmuyor valla ben ölmedim sizede bişey olmasss:D:D |
Sen istisna olabilirsin belli olmaz :D Belki ben seçilmiş kişiyimdir çıkar falan bellimi olur :D |
o zman mehmet denese ne farketcek:D:D ben kefilim olursa ailene tazminat ödicem abi:D:D |
İyi madem sana güveniyorum :D |
yapmaaaa:S |
Alıntı:
noldu la :D |
Alıntı:
|
öldü falanmı yoksa :D |
ölmess ölmess burdaa:D:D |
Ahmet öldüysen yaz buraya :D |
ölmedim burdayım denemedimki daha:D |
alışkanlık oldu bnm:D |
anneeee bu forumu korku forumuna çevirdiniz beya tırstım valla:( |