|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
29-01-2008, 14:51 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 25 |
--------------------------------------------------------------------------------- Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından Türkiye genelindeki yayınevlerinden alınan satış rakamlarına göre 2007'nin en çok satanlar listesi belirlendi. Listenin başında Avustralyalı televizyoncu Rhonda Byrne'ın kaleme aldığı, hayatın sırrını çözmeyi vaat eden 'The Secret/Sır' var. İkinci sırada Ergün Poyraz'ın, Erdoğan çiftinin hayatını anlattığı, 'Musa'nın Çocukları' yer alırken, Abdullah Gül'ün çocukluğunu, evliliğini ve diğer yaşadıklarını anlattığı 'Musa'nın Gülü' ise beşinci sırada. Üçüncü sırada, Adam Fawer'in sıra dışı kurgusu ve ilginç içeriğiyle kendinden söz ettiren romanı 'Olasılıksız', dördüncü sırada Ayşe Kulin'in, Osmanlı'nın son günlerinde bir konakta yaşananları anlatan 'Veda'sı var. Listede, gazeteci ve TV Programcısı Hulki Cevizoğlu'nun, Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanan 'gizli olayları' kaleme aldığı 'İşgal ve Direniş' altıncı, gazeteci-yazar Emin Çölaşan'ın, iktidar korkusu, baskı ve sansür gibi konuları ele aldığı 'Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi' kitabı yedinci sırada yer alıyor. 2007'nin en çok satanlar listesinde sekizinci sırada Cüneyt Arcayürek'in 'Derin Devlet'i, Jean Christophe Grange'ın 'Şeytanın Yemini' dokuzuncu ve Ender Saraç'ın 'Ruhsal Gelişim ve Kader'i ise onuncu sırada. | ||
|
29-01-2008, 14:53 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | vay anasını halbuki bu kitaptandoğru dürüst satamadık bile demek başka kitabevlerinden almışlar
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
29-01-2008, 14:55 | #4 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | bu kitap hiç hoşuma gitmedi
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
29-01-2008, 14:56 | #5 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 | Evet meltemim katılıyorum sana. Çok merak edip de aldım ben de. ama pişman değilim Ama parama yazık deme yaw okumasan o özeti de çıkaramazdın kuzu
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |