![]() |
Alıntı:
Anlatayım canım kardeşim... Dövme İslam alimlerininde dediği gibi boy veya namaz abdestine engel değildir... Fakat Peygamber Efendimiz yasaklamıştır... Bilgi budur... Sence boy abdestini engellememesi birşeyi değiştiriyorsa yaptır... Bence Peygamber Efendimizin yasaklamış olması yeterli... |
Alıntı:
Nihat Hatipoğlu'da Peygamberimizin kesin bir dil ile yasakladığını söylemiş sorun nerede??? |
vallah bence cok aradim günah mi deilmi diye herkez baska bisey diyo..gecenlerde ama nihat hatipoglunun progaminda duymustum günah deilmis ama caizde deilmis..ama abdest kabul olmuyor diye bisey yokmus..yani abdest kabul oluormus.. |
yanlış bilgi verebiliyorlar peygamber efendimizin kesin olarak yasakladığını söylüyorum ben bence ilmi açıdan Nihat Hatipoğlu hocadan daha değerli bir hocada abdest kabul olmuyor diye vaazda dinlemiştim |
günahkar çok demekki bu dünyada!.... hepimz yanıcaz demedi demeyin ;) |
Alıntı:
bende çok değerli hocalardan dinlediğim için Hatipoğlu'nu örnek verdim çünkü o da çok değerlidir... he birde cüppeli ahmet vardı o olmuyor diyodu sonra yarıçıplak hatunlarla denizde yakalandı... neyse dövmeli insan yazın yanınca derisi soyulur fakat dövme soyulmaz bu yeterlidir sanırım... |
Bekir abi anlatmış bayaaa.Teşekkürler abi |
Alıntı:
heheh :) hayırlısı :D |
sağolasın Mazlum en çok sinir oluyorum dövmeye:( |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:05 . |