![]() |
Alıntı:
:D:D turbo fırın :D:D |
saolun arkadaslar cevaplar icin... kafam daha fazla karisti simdi:S Alkolde yasaklanmis bizim icin, ama icen yine cok:( ne yapsam bilmem ki... |
Abdest geçiyor. Su deri ile temas etmelidir . Kalıcı dövme derinin içine işleniyor yüzeyine değil . Dolayısı ile su ile temas edebiliyor . Ama Peygamber efendimiz dövmeyi hoş görmemişdir bunuda söylemekte fayda var . |
Ben de yaptırmam,çok kötü görünüyor.Annem büyüyünce fikrini değiştirme de diyor.İhaliyat Fakuültesinde öğretmen olan komşu teyzeme sormuştum,o da yasak olduğunu söylemişti. |
şunu söylemek istiyorum çeşitlerine göre : Örn : hepimizden daha müslüman olduklarını iddia eden araplar dövme yaparlar ama onların dövme yaptırdıkları madde farklı ve bu yüzden günah gibi bir durum yok çünkü vucuda zarar verilmiyor ama yani isteyen yaptırsın sonuçta ne bilim her gün dedikodu yaparak ,gıybet ederek , küfrederek , içki içerek günaha girilebiliniyorsa dövmedede bir sakınca yoktur |
sanrm abdest e engel deıl :D |
abdest & dövme konusunda bi ayet oLamaz daha geniş çapta ayet istersn aLLh zatn bedenimizi bize emanet oLarak verdi onn içn caiz deil die biliyorum |
yok öyle bir şey gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin kardeşim |
qünah oLan cok sey yapıLıyor.. aLkoLde qünah tütünLü maddeLerde qünah bedene zarar werdiği icin.. ve ßende 18 ya bekLiyorum..sadece deri qeLisimini tamamLasın döwme ßozuLmasn die.. |
Dövme bildiğim kadarıyla derinin altına işleniyor bu durumda abdest kabul olur sanırım. Bende Yaptırmak İstiyorum Ama Bi Yandanda Korkuyorum :D |
Türkiye`de Saat: 14:56 . |