![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa yazisinda dogruluk payi vardir ama bu adami sevmiyorum....ne demek burak dikkat....fenerliler anelka sevinmedi diyorlar, ha tabiiki öyle derler ama siz hic anelkayi gülerken gördünüzmü? ben gömedim...yani buraka da hic simarir falan demesinler, simarik gesedeki sabridir, burak degil....ayrica ok hakeme gidip ellim geldi diyebilirdi, ama diyelimki besiktas kaybedecekti o maci, o seyirci sinirlenmezmiydi? izdiham cikamzmiydi...bence cikardi...belki bu biraz acimasiz olacak, ama bu son 3yildaki hüzünü yasiyacagimiza böyle mac kazanalim daha ii, cünkü o son yillar gercekten cok üzücü ve yorucu idi biz seevinmek istiyoruz, ve burak sagolsun bizi sevindiriyor.... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir tanede gs elle atar dengelenir, fb gecen sezon biz bu sezon attik.. seneye de gs atar.. hakemler zeki adamlardir.. dengelerler..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence de bi de gs atsın nolcak sanki,febe geçen sene 10 tane maçını hakem hatalarıyla kazandı,kimsenin sesi çıkmadı.ayrıca hiç bi futbolcu ben elle attım golü saymayn demez,maçın kaderini o gol belirleseydi o futbolcu ne yapardı??hiç kimse bunu göze alamaz..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |