![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Birde reailte var.Herkezin dustugu tuzak.Bizim futbolcular yeteneksiz olabilir ama aptal degiller.Kendilerine yapilan protesto ile yonetime yapilan protestoyu ayiracak insanlar.Takim etkileniyomus ta bilmemneymis zirvalarina nasil pabuc birakiliyor onu anlamiyorum.Ki bunu senin gibi gungormus,aklibasinda insanlarin soylemesi beni sasirtan.Mesele Altinsay meselesi degil yoksa.Bir adami sen seversin ben sevmem o baska konu.Mesele takimin basarisi yada basarisizligida degil.200-300 milyonluk borcun altindan BJK nin kalkamayacak olmasi ve satilik trubun adamlari butun mesele.Demiroren kulubu borclandirsin,satilik 3 adami trubunleri sustursun bizde koyun misali susalim.Ne guzel duzen. Bu duzene sessiz kalalim diyorsan diyecek birseyim yok.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İrfan abim belki bu çıkışların olmasına kızıyorsun popülizm olduğunu düşünüyorsun ama bir yerde iktidar varsa muhalefetinde olması demokrasinin kuralıdır sende gayet iyi biliyorsun ki.İ. Altınsayın başkanlıkla ilgili bir takım planlarının olduğunu ama mevcut şartlarda bir takım gelişmeler beklediğini ve bunların sonunda başkanlığa aday olacağını az çok tahmin edebiliyoruz. Ha şu anda yaptığı taraftarı galeyana getirmek diye düşünebilirsin abim ama gerçek Beşiktaş taraftarının düşüncesi 3-4 ismin yönlendirmesi ile değişmedi değişmez.O yüzden ne altınsayın ne de başka yönetim karşıtı diğer yazarların yazdıkları konularla bu taraftar hareket etmez.Ha bu yolu değiştirmek kongreden geçiyor diyorsan mevcut sistemde Demirörenin kendi yandaşlarına sağladığı kolaylıkları hepimizde biliyoruz. O yüzden Demirörenin o koltukdan inmesi ve Beşiktaş tarihine yakışacak bir ismin orada olmasını hepimiz çok istiyoruz..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |