Denizli Yanlıştan Çabuk Döndü   |   |         3 defansif orta alan oyuncusuyla Beşiktaş ilk 20 dakika oyununu  kuramadı. Bobo’yla net bir pozisyonu vardı, ama organize hücumda pas  alışverişinde eksikti Siyah Beyazlılar, bu yüzden sürekli geriye dönerek  top kullandılar. Denizli bu sınırlı üretime hacim kazandırmak için  25’inci dakikadan sonra duruma el koydu. 
 Sağbek Ekrem’i forvetin 3’üncü oyuncusu olarak solaçığa gönderdi,  Toraman’ı sağbeke çekti, Tello’yu da orta alana biraz daha  yakınlaştırdı. İlk yarının kalan bölümünde Beşiktaş, bu değişikliğin  karşılığını hücumda kurduğu baskıyla buldu, Holosko’nun girişimleri  etkinlik kazandı. Ekrem’in 1 fazla oyuncu olarak defansı meşgul etmesi  kendisine de pozisyon sağladı. Hasagiç’ten ürkmeyip kafayı tam dokunsa  Kartal skoru daha önce lehine çevirecekti. Ekrem’inki olmadı, Bobo ilk  yarı biterken bu baskının sonucunu skora taşıdı. İbrahim Toraman’ın  sağbeke kaydırılması Beşiktaş ortaalanına bir zaafiyet getirmedi. Genç  Necip artan sorumluluğunun altında ezilmedi. Hatta önemli kritik  hamlelerden alnının akıyla çıktı. 
 Ferrari’nin savunma amacı taşıyan hamlesinden çıkan serseri top  Holosko’ya asist olunca Siyah Beyazlı ekip rahatladı. Büyükşehir  Belediyesi eksikleri doğrultusunda hücumda üretken olamadı, maçı sürekli  karşılayan konumunda idare ettiler. Rüştü’nün çok kritik pozisyondaki  kurtarışı hariç Beşiktaş kalesine gelemediler. Başta da değindiğimiz  gibi 3 defansif özellikli orta saha oyuncusuna gerek yoktu. Denizli bunu  erken çözdü. 3 oyuncunun faaliyet alanı genişledi. Ekrem-Tello-Holosko  bu bağlamda skorun oluşmasına katkı sağlayan oyuncular olarak öne çıktı.  Bobo çalışkanlık ve araştırıcılık adına iyi maçlarından birini oynadı.  Beşiktaş’ın yarışta sonuna kadar var olduğunun iddiasını taşıyan  mücadelesi göz doldurucuydu.    
				__________________     |''  Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım ''  R.Quaresma  |      |