|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
14-03-2010, 18:22 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 15 |
Adnan Öztürk Galatasaray`a başkan adayı olmuş ilk demeci şöyle : Tek eksiğimiz Şampiyonlar Ligi Kupası. Kıskandım, bir yıldır kendimi parçalıyorum bu sözü ne Başkan`a,ne Denizli`ye,ne Murat Aksu`ya ne de okurlarıma söyletemedim. Söylemek bir kenara, camianın düşüncelerinin ucuna dahi sokamadım. Merak ediyorum Şampiyonlar Ligi tarihinde Manchester ve Wolsburg deplasmanından 4 puan çıkarıp kendi evinde puan alamamış başka takım var mıdır? Moskova`da otuz metreden doksana, İstanbul`da Wolsburg`dan otuz metreden doksana ve Manchester`dan son 5 dakikada goller yedik. Hedef belirlememiş bir Başkan, öncelik olarak bunu seçmemiş bir hoca ve aklı fikri YETER muhabbetinde olan bir taraftar ortamında oynadık. Fikstür sıkıştırdı,Ernst mideyi bozdu gibi bir iki tali bahane de vardı. Bütün bu ortamda camia`da Avrupa Şampiyonluğunun lafını bile edebilme cesaretini gösterebilen ne bir yönetici ne bir yazar ne bir sporcu var. Manchester`ı deplasmanda yenebilmiş bir takım neden en azından bir Avrupa Ligi`ni kovalamasın? Belki Wolsburg kazanacak işte, deplasmanda puan almışsın. Son maça kadar yukarıdaki ortamda grubu forse etmişsin, nafile..malesef bu vizyon henüz DNA`larımızda yok. Oysa 1 defa UEFA`da 1 defa Şampiyon Kulüpler kupasında çeyrek final oynamış bir takımdır Beşiktaş. Sene olmuş 2010, 14. defa şampiyon olsan, düzinelerce duran kupalardan bir tane daha alsan mutlu mu olacaksın? Artık zamanı gelmedi mi? Son 5 sezonda dünyada Manchester,Liverpool ve Chealsea`yi yenebilmiş tek takımın Beşiktaş olması size bir ışık yakmıyor mu? Yok mu BİZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLACAĞIZ diyen bir babayiğit? RÜZGAR SAĞNAK /HABER1903 | ||
|
15-03-2010, 08:43 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | çok haklı bi yorum | ||
15-03-2010, 16:58 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Galatasaraylılar kendilerini dev aynasında görüyolar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |