|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
16-03-2010, 12:05 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 15 |
Dün gece, maç bittiğinde düdük sesi hiç bu kadar sevimli gelmemişti… Hepimiz son dakikalar korkudan kalp krizi geçirdik… Beşiktaş kötü oynadığı maçı, altın değerinde üç puanla bitirdi. Mustafa hoca maçtan sonra gerekli açıklamayı yaptı, oynadıkları oyundan memnun olmadığını söyledi. Sonuç sıralamada 51 puanla üçüncüyüz… Benim esas merak ettiğim bir başka konu var. Türkiye Futbol Federasyonuna yöneltmek istediğim 5N 1K kıvamında sorular. *** Niçin Beşiktaş haftanın son maçını Pazartesi oynadığı halde, yine haftanın açılış maçını Cuma akşamı oynuyor? Bu takım Pazartesi akşamı deplasmandan gece gelecek, Salı dinlenecek iki gün idman sonra yine Cuma maç, haftaya açılış maçı Cuma yine Beşiktaş… Ankara… Deplasman… İNSAF… Elinizde var bir Beşiktaş alın pin pon topu gibi vurun o tarafa bu tarafa… Başka takım yok mu? Nedir sizi engelleyen şey, Fenerbahçe ya da Galatasaray’ı Cuma akşamları oynatmıyorsunuz? Cesaretiniz mi yok? Yoksa güzide takımlarımızı yormak mı istemiyorsunuz? Yayıncı kuruluşla anlaşmanız, Türk futbolunun marka değerini korumak adına bunu mu yapmanız gerekiyor? Bilelim de bu sene şampiyon olursak Cuma anlaşmalarını ona göre yapalım… Nasıl oluyor da İnönü dışında tribünlerde terör kol geziyor… Sahaya adamlar atlıyor… Taş, şişe, yabancı maddeler… Döner bıçakları, tornavidalar, her tür kesici alet içeri giriyor… Tribünden adam atıyorlar, cinayete tam teşebbüs… Ne zaman Türkiye Futbol Federasyon’u Beşiktaş’ın maç trafiğini sıkıştırmakla meşgul olacağına statlarda ki terör’e çözüm bulacak? Nerede adaletiniz? Bekliyoruz vereceğiniz cezaları bekliyoruz… Galatasaray’a ne ceza vereceksiniz bekliyoruz… Ankaragücü’ne… Sahaya girenlere, tribünlerde olay çıkaranlara, döner bıçaklarıyla girenlere, cinayete tam teşebbüs edenlere, ne ceza vereceksiniz bekliyoruz… Kim cezayı kesecekse, sorumlu kimse; Sayın Hüseyin Çapkın; size sesleniyorum, daha önce de yazmıştım, sadece Beşiktaş tribünlerini cezalandırmakla olmaz… Adaleti İnönü’nün dışında da dağıtmak lazım… Federasyon yapamıyorsa siz yapın. Yalnızca bizim çocuklarımız ceza alıyorsa bu işte bir yanlışlık var. Bu gün Beşiktaş Türkiye Fair Play Liginin birinci sırasındadır. Taraftarı da tribünde takımını takip etmektedir… Ama bizim kadar sizlerde gayret gösterin, *“Ya bir yol bulun Ya bir yol açın, Ya da yoldan çekilin” ITIR ESEN / HABER1903 (*Mümin Sekban) | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |