![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sana ne kardeşim Allah Allah | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | en büyük beşiktaşlı çarşıdır. yavşak, aşağılık, çıkarcı, yalaka adamlar sizi. siz gidin eziklerin davulunu çalın. gidin gs nin davulunu çalın. satılmış medyanın, borazancıları sizi.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 01kartal01 dedigi gibi, dün küfür etmeyin dediniz etmiyorlar, simdide neden küfür etmiyorlar diyorsunuz....adem dursunlar, cagdaslar, ve kürsatlar nedenmi gönderildi??? cünkü onlar besiktasimiza laik degillerdi...ben cagdasin o kutsal formayi giyindigi güne lanet ediyorum, kürsatinda..nedenmi cünkü besiktas taraftarinin degerini bilmediler..tigana kötü tmm, öyle olsun..ama burak yilmaz gibi bir oyunucugu riza calimbay degil, jean tigana getirdi...hocayi göndererek birsey olmaz...hamburg takimi 14 mactir kazanmiyor, hicbir kulvarda, ama thomas doll hala duruyor, 14 mac, arkadsalar biraz düsünün...adem dursun bir besiktasli gibi savasdimi ??? hayir..sergen son yillarda kac mac oynadi???lütfen...ben serdar kurtulusuda burak yilmazida, nobreyide cok beyeniyorum..bir kaleci bozuk cikti diye...martinez gelir biter ....tiganaya biraz daha sans verelim...lucescu gelecekse tigana gitsin ama baska türü olmaz..
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim Konu güzelkiz tarafından (21-10-2006 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | cekemiyorlar.....bi insan bu kadar mi zavalli olur yahu.. son yillar yapilan hatalardan dolayi bunlarin ekmeklerine yag sürmüs oluorduk...böylece bunlarda kötüleýecek karalayacak ve elestirecek bisi buluyorlardi yok carsi söyle yok böyle... simdi baktilar carsi avrupadan sempati oyu almaya basladi...islerine geldigi gibi davranmamaya basladi.....simdide böyle yazilar cikartiolar...bu gibi yazarlar a aciorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bu ne ya küfür edince sucluyuz...sonra küfür etmeyince de carsiya neler oluyor diolar....alla alla ya sana mi kalmisti....ya bunlar kiskaniyorlar ondan böle abuk sabuk yaziyorlar... ne diyelim artik zavallilar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |