![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NTV`de yayınlanan %100 Futbol programı bence Türkiye`nin en kaliteli futbol programıdır. Güntekin Onay`ın engin futbol bilgisi, literatüre tamamen hakim olması, yansız yaklaşımı, akıl dolu irdelemeleri programı adeta BBC`de yayınlanan bir futbol programı kalitesine çıkartır. Rıdvan Dilmen`in pratik açıklamaları, muzip esprileri ve bol bol eski anılardan sıkıştırdığı anektodları bu programın halk tarafından benimsenmesini sağlar. Bu müthiş ikili %100 Futbol formatında, yani sadece futbola ve saha içine odaklanarak çok başarılı programlar çıkarırlar..(dı) Dı..diyorum çünkü Güntekin Onay`ın hiçbir kabahati olmamasına rağmen Rıdvan Dilmen artık meslek değiştirdi. Futbol yorumcusu olan Rıdvan Dilmen bu sezon "sadece" Fenerbahçe`nin stratejik şampiyonluk kampanyasını medyada yönetme işini yapmaktadır. Yani benim Haber 1903`te Beşiktaş için ücretsiz olarak yaptığım işi Rıdvan Dilmen %100 futbol programında yapmaktadır. Bence buna hakkı yoktur. Rıdvan Dilmen`in de benim gibi dürüst olup bu işi ANTU.COM falan gibi FBTV gibi bir Fenerbahçe mecrasında yapması ve programı bu işe bulaştırmaması gereklidir. * * * * Artık Rıdvan`ın asıl olarak NE kovaladığının karineleri tabak gibi ortadadır. Öncelikle Mehmet Topuz olayında izahı olmayan davranış şekli.. Sonrasında hem Galatasaray hem Beşiktaş hakkında yaptığı manyelli yorumlar. Ancak benim için foyası Bobo`nun Sivas maçı sonrası röportajında ortaya çıktı. Onay : Hocam Bobo şampiyonluğa koşuyoruz diyor.. Diye sorunca bir anda gaflete kapılarak - O kadar DA değil...., cevabını yapıştırmıştır Rıdvan Dilmen. Sorarım sizlere bu cevabı bir yorumcu ligin 13. haftasında NE mantıkla yapabilir? Evet, böyle şeyleri konuşmak için çok erken diyebilir. Ama o kadar DA değil cevabını ancak FBTV`de veya ANTU.com`da verebilirsin Rıdvan Hoca. Aynı benim burada yazabildiğim gibi. Hele hele son haftada gerek Roberto Carlos`un gerekse Kazım`ın biletini kestiği yorumları.. Anlaşılan Başkan, Aykut falan beraber karar veriyorlar. O zaman Rıdvan Fenerbahçe hocası mı? Danışmanı mı? Nedir söyleyin bana.. Eğer yorumcuysa hiç bu konulara girmeden olan olayları yorumlaması gerekir. Fenerbahçe saflarını sıklaştırmak onun işi olamaz. O işi dediğim gibi antu.com veya FBTV`de yapabilir. Aynı benim Haber 1903`te yaptığım gibi... Bu sebeplerle bütün okurlarımın sezonun geri kalanında Beşiktaş hakkında Rıdvan`ın hiçbir yorumunu dikkate almamasını tavsiye ediyorum. Rıdvan Dilmen işin sonunda Fenerbahçe`nin şampiyon olacağı bir lig hayal etmekte ve sadece ona göre konuşmaktadır. Olabilir, ancak mecrası yanlıştır ve %100 Futbol gibi efsane bir programı buna alet etmeye hakkı yoktur. Ayrıca futbol hayatı boyunca en çok Beşiktaş şampiyonluğu gören oyuncu olan Rıdvan`ın peşini yorumculuğunda DA aynı kabus bırakmayacaktır. Sevgilerimi sunar, her kulvarda çarpışacağımızı bildiririz. Rekabette sınır olmaz... ARZU ve KONSANTRASYON RÜZGAR SAĞNAK / HABER1903 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |