![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Gurbetci KarTal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bence cok hakli... Öyle bir taraftar profili olusmaya basladiki her seye karsi gelmeye basladi. Dünya kulübü olacaksan yeniliklere acik olacaksin. Sponsorlar kulüplerin en büyük gelir kaynagidir. Eger sponsoru begenmiyorsaniz onun ödedigi parayi siz ödersiniz...
__________________ Gurbetci KarTal | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haklıdır kesinlikle. Kuru taraftarlığa karşıyım ben. Muhakkak herkes birşey yapmalıdır. Bu sadece kombine ve forma değildir. Herkes bütçesine göre alışveriş yapabilir bence.Hiçbirşey bedavaya değildir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Güntekin Onay'ın örnek verdiği Shalke ve Atletiko Madrid yani Almanya ve İspanya'dan bahsederken bize orada satılan formanın ve satılan kombinelerin lütfen ücretlerini açıklayabilirmi ve devamında oradaki insanların gelir ve giderlerini açıklayabilirmi?Bunları açıkladıktan sonra İstanbul ve Türkiye'ye bakıp Alman ve İspanyol taraftarların gelir seviyelerini karşılaştırabilirmi?Yok bu sayısal değerleri sen incelemeden milyonlar önünde ekranda tek tabanca atıp tutarsan bu Beşiktaş'lı bir kişiye yakışmaz bel altından vurmuş olursun.Gelir seviyesinin ve geçim derdinin hat safhada zor olduğu İstanbul'da bunu bile bile böyle bir konuşma yapmak bana laubalice geldi,bizim forumlarda yazıp,çizip,konuştuğumuz şeyleri ekran karşında konuşarak milyon dolarlar kazanmak demekki insanı değiştiriyormuş çok yazık Güntekin....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |