|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
01-11-2006, 13:04 | #1 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 |
'Tigana, kendisi ile ilgili eleştirileri yanıtlarken 'beni Guily'e sorun' demiş. Tigana'nın tanık niyetine adını verdiği Guily, Barcelona'da ilk onbire girmek için uğraşan Monaco'nun eski kaptanı. Tigana'nın parlak futbolculuk hayatı, başarılı antrenörlük geçmişi için Guily'nin tanıklığına ihtiyacı mı var?...' Şansal Büyüka'nın maraton.com.tr'deki yazısı; Tigana, kendisi ile ilgili eleştirileri yanıtlarken 'beni Guily'e sorun' demiş. Tigana'nın tanık niyetine adını verdiği Guily, Barcelona'da ilk onbire girmek için uğraşan Monaco'nun eski kaptanı. Tigana'nın parlak futbolculuk hayatı, başarılı antrenörlük geçmişi için Guily'nin tanıklığına ihtiyacı mı var? Beşiktaş bu kadar parayı hatır gönüle vermedi. Tigana'nın kariyerini ve başarılarını düşünerek verdi. Ancak, Tigana'yı eleştirenler, onun futbol geçmişine değil, Beşiktaş'ta yaptıklarına, yapamadıklarına, Beşiktaş'ın bugününe, yarınına bakıyorlar. İşte o zaman işler karışıyor, Tigana tepeden tırnağa eleştiriyi hak ediyor. Tigana'yı eleştirenler genelde haklı çıkıyor. İşte; Sakaryaspor maçı. Rakibin en iyi oyuncusu daha ilk yarım saat dolmadan oyundan atılıyor. Ama koca maçta Beşiktaş'ın rakibinden bir fazla oynadığı neredeyse belli olmuyor. Can havliyle saldırılan son 15 dakikayı bir tarafa koyun, ortada 'Beşiktaş' diye bir takım yok. O zaman Tigana elbette eleştirilecek, elbette yanlışları, eksikleri söylenecek. Cangele oyundan atılmış, Sakarya'nın hücum edecek, rakip kaleyi zorlayacak oyuncusu kalmamış, ama Beşiktaş savunmasındaki dörtlü, sınır kapılarını bekler gibi asker nöbeti tuttu. Savunmadan bir adamı çıkarsana, yerine hiç zaman yitirmeden yeni bir hücumcu koysana. Bunların hiçbirini yapmadı Tigana. Bizim gibi; maçı seyretti. Sakaryaspor eksik kaldıktan sonra tempoyu biraz arttırabilse, biraz hızlı oynayabilse, Gençlerbirliği maçındaki temponun yarısını yakalayabilse, Sakarya'nın direnme şansı kalmayacak. Ama sen bu kadar yavaş oynayınca, yürekten mücadele eden Sakaryaspor ikili mücadelelerin çoğunu kazandı. Beşiktaş'a rahat pas yapma imkanı vermedi . Son 15 dakikada can havliyle saldıran Beşiktaş; kimseyi kandırmasın: İyi oynamadı, iyi mücadele etmedi. Belli ki Rizespor karşısındaki berbat futboldan ders alan olmamış. Bu kadar eksiğin, yanlışın yanında Sakarya'nın hakkını da teslim edelim. Çok disiplinli oynadılar. Bu futbolla nasıl oluyor da ligin alt sıralarında kalıyorlar anlamak mümkün değil. Bir de kaleci Martinez. Gerçekten mükemmel bir kaleci. Son 15 dakikaya kadar yere bile yatmadı. Son 15 dakikada da rakibe fırsat tanımadı. Ben, Delgado ile Ricardinho'yu da anlamış değilim. Verilen paralar büyük, adları çok büyük, ama Türkiye'ye geldikleri günden beri sıradan futbolun dışına çıkamadılar. Hadi be kardeşim, madem büyük futbolcusunuz, gösterin kendinizi.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
|
01-11-2006, 13:40 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Ben, Delgado ile Ricardinho'yu da anlamış değilim. Verilen paralar büyük, adları çok büyük, ama Türkiye'ye geldikleri günden beri sıradan futbolun dışına çıkamadılar. Hadi be kardeşim, madem büyük futbolcusunuz, gösterin kendinizi. ben bu yazıyı gördüm ondan bu topiki açmadım. Eleştirmek için eleştiriyo.. laf olsun torba dolsun anladığından deil.. delgado Türkiyede top koşturan ilk 4 içindeki en iyi futbolcu...
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ Konu BeRkHaN tarafından (01-11-2006 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
01-11-2006, 13:49 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | GerÇekten AĞzi Olan KonuŞuyor Ve Artik SaÇmalamaya BaŞlandi Ne Bu KardeŞİm Yeter Artik Rahar Biraksinlar Bİzİ
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
01-11-2006, 13:58 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | **Ben, Delgado ile Ricardinho'yu da anlamış değilim. Verilen paralar büyük, adları çok büyük, ama Türkiye'ye geldikleri günden beri sıradan futbolun dışına çıkamadılar. Hadi be kardeşim, madem büyük futbolcusunuz, gösterin kendinizi.** Sanki çok istiyomuş gibi iyi olmalarını ezik nolcak... Sizi kim eleştircek ben merak ediyorum...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |