|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
21-11-2006, 23:31 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 |
Besiktasimizin Türkiye Liginde,ilk yari sonunda geldigi nokta 7`den 70`e tüm Siyahbeyazlilari üzmüstür. Bu durumun 2.Devre düzelmesini Candan temmeni eder ve dilerim, ancak bunun icin alinmasi gereken Idari,Teknik ve Pisikolojik tedbirler biran önce tespit edilerek tatbikati gereklidir. Ben sahsen türkiye liginin 2.Devresinde Besiktaslikik ruhunun sahlanarak Futbolcusu,Yöneticisi ve vefakar seyircisiyle birlikte kenetlenerek, Karakartallar spor alemimizin büyük sembolü olacaginada inaniyorum. Su anda sorunlari, sahisilestirmek besiktasin yüksek menfaatine aykiri düsecektir,zorda olsa elele vererek müsterek gaye icin azimli bir mücadele vermek mecburiyetindeyiz,tipki gecmiste ilk devresini malub bitirip, 2. Devresinde tek bir kalp olarak carptigimiz maclari nasil zafere götürdüysek, bugünde üzüntülü tablo icinden Besiktasli Futbolcu kardeslerimizin alinlarinin akiyla cikacaklarindan süphe etmiyorum. Besiktas öyle bir camiadirki en buhranli Devrelerde basariyi elde etmesini bilmis ve türk sporuna örnek olmustur. Bütün Besiktaslilara sesleniyorum : Parolaniz Siyah Beyaz renklerin zaferi icin birleserek gelecegin Besiktasini elbirligi ile yaratmaktir. Sanki dün yazilmis gibi... kaynak ..BJK TV karakartalforumda okudular gercekten cok güzel yazi,sizinle paylasmak istedim...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (23-11-2006 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
22-11-2006, 02:05 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | çok tşk ederim norton | ||
22-11-2006, 14:31 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | tek yürek olmamız gerekiyor | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |