![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu adam bir seyi hic dikkat etmemis...cünkü...riza calimbay yönetimdeki besiktas 6. haftada fenere karsi inönüde son dakika golüyle 2:1 kaybetmisti, ve iste ondan sonra riza gitsin diye söylendi...yani fener maclar teknik direktörlerin hayatlarini kaydirada biliyor!! böyle bir yazi yazmissin en önemli seye dikkat etmemissin....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yalancı Bahar geçmiş seneler içindi şimdi değil.Çünkü bu sene zaten gelecek için kurulmuştur takım.Hem yalancı bahar yaşanmadığını Bursa ve Brugge maçlarında gördük zaten.Görmeyenler varsa hala bugün Ankara'da görürler inşallah... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İnanıyorum buna yürekten... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya arkadaşlar ben bu takımın napıcanı hiç kestiremiyorum,istikrarsız bi takım,ne zaman napıcakları belli olmuyo,önümüzü göremiyoruz yani,bu nedenle şampiyon da olabiliriz,3. 4.de olabiliriz,şampiyon olma işini biraz abarttım ama neyse..öle işte ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ne yani kaybetseydik bu sezon şampiyonuz mu diyecektik?Eğer kaybetseydik ben bu forumun halini dahi düşünemiyordum şu an.En az 100 kişi Tigana'ya,yönetime ve futbolculara küfretmekten dolayı banlanmıştı. Medyanın gazına gelmeyiiiiinnnnn....!!!!!!!
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |