![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ne yani kaybetseydik bu sezon şampiyonuz mu diyecektik?Eğer kaybetseydik ben bu forumun halini dahi düşünemiyordum şu an.En az 100 kişi Tigana'ya,yönetime ve futbolculara küfretmekten dolayı banlanmıştı. Medyanın gazına gelmeyiiiiinnnnn....!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şu medyanın gazına gelmeyin lafıyla ilgili burda sayısız şey yazdım ama usanmadan bir daha yaazayım.Kardeşim biz gerizekalımıyız ki,biz kendi kendimize düşünüp yorumlayamıyoruzmuki durmadan medyanın gazına gelmeyin,medya sizi yanıltıyor falan gibi saçma saban yazılar yazıyosunuz,insanları aptal yerine koymayın şurada artık..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Guest
| asıl medyanın gazına gelen bir numaralı adamsın...en önde gidenisin...diyecek başka bişey yok.... | ||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |