![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| asıl medyanın gazına gelen bir numaralı adamsın...en önde gidenisin...diyecek başka bişey yok.... | ||
![]() |
|
![]() | #24 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İlkyarıyı bir atlatalım devre arası yapılacak takviyelerle 2. yarıya müthiş bir iriş yapacağız inş.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu takıma hiç güvenemiyorum. ya allah aşkına bursaya 10 dakikada 2 gol atmaya mecaliniz vardı. niye şunu maçın başında yapmıyorlar anlamıyorum. bi dümenler dönüyor ama neyse. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu adam bir seyi hic dikkat etmemis...cünkü...riza calimbay yönetimdeki besiktas 6. haftada fenere karsi inönüde son dakika golüyle 2:1 kaybetmisti, ve iste ondan sonra riza gitsin diye söylendi...yani fener maclar teknik direktörlerin hayatlarini kaydirada biliyor!! böyle bir yazi yazmissin en önemli seye dikkat etmemissin....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Guest
| bak adamım önce gördüğüm bir haberi paylaşmak istedim..ayrıca böyle güzel haberler duyunca aslanım koçum falan alehinize haber duyunca ezik medya falan..şimdi bırakın bunları..kötü olanı herkez eleştirir..okey bende ezik medya yanlı medya diyorum ama bu fanatikliğimizden kaynaklanan bişey..kötü olan hiçbişeyi kendimize ve takımımıza yediremiyoruz...Haşmed Bedii Kürüm'ün dediğine göre yönetim kendini kurtarmak için LUCESCU haberlerini çıkarıyormuş medyada...ee yani ezik dediğimiz medya bizimi işimize geleni yapıyor..burda da millet kendini kasıyor sosyal mesaj vemrek için..yok medyanın gazına gelmeyin falan filan...herneyse ezik maçlarına gelince..herzaman kötü gidişatımıza ezikler koşmuştur...bir ezik galibiyeti ile herşeyi unutuyoruz...galibiyeti geçtim 0-0 beraberlik sonrası millet burda herşeyi unuttu gitti...o yüzden bir yere bağımlı olma..bence geniş düşün sen...ayrıca bu sene yarıştan kopmadıysak bizimle birlikte rakiplerimizin de kötü bir gidişat içinde olmasıdır...ben millete aldırmam kendi işime bakarım... Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (27-11-2006 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |